Alegeri dificile. Vezi ce probleme intampini cand devii mama la 16 ani! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:37

Gabriela Pletea are 17 ani, iar in urma cu 1 si 7 luni a devenit mamica unei fetite pe nume Ariana. Cand era in clasa a IX a la intalnit pe George, pe atunci elev in clasa a XII a. Cei doi au povestit in cadrul emisiunii "Mama din intamplare" dificultatile prin care trec de cand au devenit parinti.

Gabriela spune ca s-a protejat, dar nu de fiecare data. Fata mai adauga ca nu a stiut ca este insarcinata decat in luna a cincea, cand nimic nu se mai putea face. De rusine, tanara nu le-a spus nimic parintilor ei. Acestia au aflat cu cateva ore inainte de nastere Arianei ca urmeaza sa fie bunici. Vestea a socat familiile celor doi tineri, Gabriela si George, si a creat un dezechilibru major in relatia copil- parinte.


In timp ce mama Gabrielei incearca sa se impace cu ideea si sa faca fata situatiei, tatal fetei, dar si parintii baiatului cer, inca explicatii. Varianta Gabrielei nu ii multumeste, tanara fiind suspectata ca a vrut intentionat sa aiba copilul pentru a pune monopol pe George.

"Ea nu a vrut copilul. Ei pot spune orice. Gabi a vrut sa-l prinda pe George in mana. A crezut ca daca face un copil, o sa-l tina sub tutela.
Eu i-am spus clar, dragoste cu forta sau alte lucruri de acest gen, nu duc nicaieri", a declarat plin de amaraciune tatal Gabrielei.

Si parintii lui George sunt de aceeasi parere. Baiatul este intr-o situatie foarte dificila. Desi a reusit sa isi termine liceul cu bine si are o slujba, tanarul inca mai are nevoie de sprijinul parintilor. George a recunoscut copilul, dar deocamdata nu poate contribui prea mult din punct de vedere financiar la cresterea Arianei, lucru care ii nemultumeste pe bunicii materni care suporta toate cheltuielile.


Parerea parintilor lui George complica si mai mult relatiile de familiile, George fiind supus presiunii de a alege dintre Gabriela si familia lui.

Luiza Udrea a incercat sa apropie cele doua familii pentru a-si putea ajuta copiii la nevoie. Contactul emotional si comunicarea au dat rezultate, cel putin pe termen scurt. Atat parintii lui George, cat si cei ai Gabrilei dorindu-si o relatie armonioasa in viitor, de dragul copiilor si al nepoatei, micuta Ariana.


 

Taguri: