Alegeri locale 2012 - PRIMELE REZULTATE: Sorin Oprescu, reales primar al Capitalei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:45

Sorin Oprescu a obtinut un nou mandat de primar al Bucurestiului, castigand detasat alegerile, potrivit primelor exit poll-uri.

Scorul obţinut de Oprescu la alegerile locale este 64,6%, potrivit sondajelor. Silviu Prigoană a primit 13,2%, iar Nicuşor Dan 8,6% dintre voturi.

 

De asemenea, Vasile Horia Mocanu a obţinut 6,2%, Anghel Iordanescu (UNPR)- 2,6%, George Becali- PNG- 2%. Ceilalti candidati au obtinut, potrivit exit-poll-ului IRES, sub 0,3%.

"Am demonstrat ca se poate", a spus Sorin Oprescu la inceputul discursului tinut la sediul sau de campanie, imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

El a declarat ca este mandru de increderea pe care i-au acordat-o bucurestenii si a promis ca va continua toate proiectele incepute si ca va realiza altele noi pentru dezvoltarea Bucurestiului.


Rezultatele indica si faptul ca USL a obtinut noi mandate de primar in mari orase si sectoare ale Capitalei considerate fiefuri ale PDL.

Sursa: Mediafax.