Alegeri Locale 2020. Rezultate finale in Bucuresti si restul judetelor. Date oficiale BEC ora 10:00: se micsoreaza distanta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 iul 2022, 14:35
Nicusor Dan (independent, sustinut de alianta PNL - USR - PLUS) si Gabriela Firea (PSD)

Rezultate finale Alegeri Locale 2020: situatia dupa centralizarea voturilor realizata de BEC. Cine este pe primul loc in Bucuresti si in marile orase din tara.

Vezi aici in timp real numaratoarea voturilor realizate de Biroul Electoral Central (BEC):

UPDATE ora 10:30: Situatia in Bucuresti potrivit Biroului Electoral Central, dupa numararea a 95% din voturi:

Nicusor Dan (independent, sustinut de alianta PNL-USR-Plus): 42.7%
Gabriela Firea (PSD): 37.9%

 Urnele de votare s-au inchis in intreaga tara la ora 21:00 iar numaratoarea oficiala a inceput. Buletinele vor fi verificate si sortate de membrii comsiilor de votare din fiecare sectie.

Datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central, care va comunica periodic rezultatele atat pentru Bucuresti, cat si pentru restul judetelor.

Alegeri locale 2020: primele rezultate ale votului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In Bucuresti principalii favoriti pentru castigarea functiei de primar general sunt Nicusor Dan (independent, sustinut de alianta PNL – USR- Plus) si Gabriela Firea (PSD). Potrivit exit poll-urilor realizate in centrele de votare, diferenta de voturi dintre cei doi este una foarte mica. La Alegerile Locale pentru Primaria Constanta lupta se da intre Decebal Fagadau (PSD), Vergil Chitac (PNL) si Stelian – Cristian Ion (USR- Plus).

La Alegerile Locale pentru Primaria Cluj Napoca cele mai mari sanse de castig le au actualul primar Emil Boc (PNL), Valentin – Claudiu Cuibus (PNL) si Emanuel Dumitru Ungureanu (USR- Plus). La Craiova, lupta pentru fotoliul de primar se da intre Nicolae Giugea (PNL), Lia – Olguta Vasilescu (PSD, actualul primar) si Lucian – Bernd Sauleanu (USR- Plus). La Iasi principalii candidati sunt Camelia Gavrila (PSD), Mihai Chirica (PNL, actualul primar) si Cosette – Paula Chichirau (USR- Plus).

La Timisoara candidatii care au cele mai mari sanse sa castige Alegerile Locale 2020 sunt Nicolae Robu (PNL, actualul primar), Dominic Samuel Fritz (Alianta USR- Plus) si Elena – Voichita Lazureanu (Alianta PSD- PPU). La Brasov principalii candidate sunt Ovidiu – Florin Ortan (PSD), George Scripcaru (PNL, actualul primar) si Allen Coliban (Alianta USR- Plus).

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.