Alegeri Locale Galati, rezultate finale: Cine a castigat Primaria Galati

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 18 iul 2022, 14:45

Primarul PSD in functie al Municipiului Galati, Ionut Pucheanu, si-a pastrat mandatul, dupa ce a obtinut peste 50% din voturi.

UPDATE 07:00 "Conform numărătorii paralele, pot să vă anunţ că Ionuţ Pucheanu şi Costel Fotea sunt câştigători ai acestor alegeri cu un scor de peste 50%. Felicitări celor doi colegi ai mei pentru că au câştigat încrederea gălăţenilor şi sunt convins că ceea ce aşteaptă gălăţenii de la ei sunt lucruri care se vor face încă din zilele următoare", a declarat preşedintele PSD Galaţi, europarlamentarul Dan Nica. 

UPDATE 23:00 Potrivit mai multor surse politice, primarul PSD in functie, Ionut Pucheanu, si-a pastrat mandatul pentru inca 4 ani. 

In timp de in alte primarii importante lucrurile au fost date complet peste cap. 

Batalia s-a dat intre 11 candidati pentru primaria Galati. Nu s-a facut exit-poll, insa potrivit numaratorilor paralele ale partidelor, se pare ca actualul primar a ramas in functie. 

Citeste si: Alegeri Locale Constanta Exit Poll ora 21:00, rezultate partiale: Decebal Fagadau (PSD) si Vergil Chitac (PNL), la egalitate

Citeste si: Rezultate partiale Alegeri Locale pentru Primariile Voluntari, Popesti Leordeni si Chiajna. Exit Poll si prezenta la vot LIVE ora 20:00: 50.44%

Cine au fost candidatii pentru Primaria Galati

 Ionuţ Florin Pucheanu (PSD);

- Marius Stan (PRO România);

- Apostol Picu Roman (PPU-SL);

- Adriana Elena Tudor (AUR);

- Andrei Velea (PACT);

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

- Bogdan Ionel Rodeanu (USR-PLUS);

- Cătălin Cristache (PMP);

- Cristian Dima (ALDE);

- Daniela Simona Vreme (independent);

- Emanuel Olaru (Partidul RE:START);

- Ştefan Baltă (PER).

Prezenta mica la vot in Galati

Galatiul a fost codas in clasamentul judetelor privind prezenta la vot. La ora 20:00, in judetul Galati prezenta a fost de doar 39,03% din numarul total de votanti inscrisi pe listele electorale. 

''Îmi doresc să reușesc să fac tot ce mi-am propus pentru acest oraș și să pot lansa numeroasele proiecte la care ne-am gândit pentru anii următori'', spunea Ionut Puncheanu, primarul Galati, in urma cu putin timp. 

Citeste si: Rezultate partiale pe judete. Exit Poll ora 23:00 Alegeri Locale 2020: rezultate Timisoara, Brasov, Iasi, Cluj, Constanta, Craiova, Ilfov

Citeste si: Alegeri Locale Brasov Exit Poll ora 23:00, rezultate finale: Cine a castigat Primaria Brasov

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.