Alegeri Locale Ploiești, rezultate finale. Ce candidat va ocupa fotoliul de primar pentru următorii 4 ani?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 28 sep 2020, 11:26
Stampila și buletin de vot
Sursa: Facebook

Românii au ieșit la vot pe data de 27 septembrie 2020 pentru a-și alege reprezentanţii administraţiei publice locale în următorii 4 ani. Iată cine a câștigat alegerile pentru Primăria Ploiești.

Alegerile Locale s-au încheiat pe data de 27 septembrie 2020, ora 21:00, atunci când secțiile de votare s-au închis. Ulterior, în toată țara a început numărarea voturilor și au apărut și primele rezultate, fie că vorbim de cele prezentate de exit-poll-uri, fie de cele făcute publice de reprezentanții partidelor politice, în urma numărătorii paralele.

Cine a câștigat alegerile pentru Primăria Ploiești?

Alegerile Locale din Ploiești s-au desfășurat fără incidente majore. Pe lângă locuitorii din Ploiești care au mers la urne pentru a-și exercita dreptul la vot, purtătorul de cuvânt

al Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Prahova, Liliana Minculescu, a precizat că au existat și foarte multe cereri pentru urna mobilă. În municipiul Ploieşti, la unităţile sanitare, au fost înregistare 109 cereri pentru urna mobilă, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: Alegeri Locale Sibiu, rezultate finale. Ce candidat a câștigat alegerile în Sibiu?

În tot județul Prahova, mai bine de 2.700

de persoane au depus cereri pentru urna mobilă. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După închidera urnelor, în secțiile de votare a început numărarea voturilor.

Astfel, din primele rezultate obținute în urma numărătorii paralele a partidelor, se pare că Andrei Volosevici, candidatul PNL, ar fi câștigat alegerile în Ploiești, acesta urmând să ocupe fotoliul de primar pentru următorii patru ani. Lupta a fost una strânsă între candidatul PNL,Andrei Volosevici, și cel al USR-PLUS, Răzvan Enescu.

Citeste si: Alegeri Locale 2020. Rezultate finale in Bucuresti si restul judetelor. Date oficiale BEC ora 10:00: se micsoreaza distanta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

După ce a aflat că a câștigat alegerile, Andrei Volosevici a susținut o conferință de presă, exprimându-și dorința ca Ploieștiul să revină la normalitate și să se dezvolte în perioada imediat următoare, potrivit observatorulph.ro.

Ce candidați au intrat în cursa pentru fotoliul de primar în Ploiești?

Cetățenii din Ploiești au avut de ales între 8 candidați, aceștia luptându-se pentru funcția de primar al Ploieștiului.

Iată lista completă a celor care au candidat la alegerile locale din 27 septembrie 2020 pentru Primăria Ploiești. 

  • Dragoș Rădulescu- PMP
  • Emil Calotă- ALDE
  • Andrei Volosevici- PNL
  • Răzvan-Toma Stănciulescu- Partidul Prahova în Acțiune
  • Cristian Ganea- Pro România
  • Ion Sava- PRM
  • George Naftan- PER
  • Răzvan Enescu- PLUS

Citeste si: Tragedie în lumea politică. Edilul care a murit imediat după ce a câștigat un nou mandat

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.