Alegeri parlamentare 2020 - Nicușor Dan, declarație fabuloasă după ce a votat

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 06:35
Nicușor Dan a stârnit amuzamentul după ce a votat
Sursa: Inquam Photos/Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a votat în jurul orei 11:00 la alegerile parlamentare 2020.

La ieșirea de la urne, Nicușor Dan a făcut o declarație care a stârnit amuzamentul tuturor.

„Chiar dacă suntem un popor latin și implicit emoțional, îi îndemn să voteze cu capul”, a declarat Nicușor Dan după ce a votat la alegerile parlamentare 2020.

Primarul general al Capitalei și-a exprimat, în campania electorală, opțiunea pentru PNL la aceste alegeri, ceea ce i-a adus numeroase critici din partea simpatizanților fostului său partid, USR.

Vezi rezultatele parțiale de la ora 19:00 ale Alegerilor Parlamentare, date de tip exit poll.

"Opțiunea mea pentru votul de duminică e PNL. Consider că un Guvern PNL puternic e cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider, cu toată onestitatea, că PNL e varianta cea mai bună pentru România azi", a declarat, recent, Nicușor Dan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicușor Dan l-a lăudat pe Orban

Nicușor l-a lăudat și pe premierul PNL, Ludovic Orban.

"E o persoană de încredere, care-și ține cuvântul, o persoană loială oamenilor, o persoană cu anvergură. este preocupat de soluție la probleme. Sub conducerea lui Ludovic Orban, PNL a dovedit că are maturitatea să se sacrifice pentru mize mai înalte", a subliniat Nicușor Dan. Vezi ultimele date de tip exit poll la scrutinul pentru Alegerile Parlamentare 2020.

"Nu spun nicidecum că clasa politică e minunată.

Spun un lucru de foarte mult bun simt: avem alegeri importante, avem o uriașă oportunitate de dezvoltare și bunăstare și partidul cel mai pregătit să fructifice această oportunitate este PNL", a mai declarat Nicușor Dan. 

Dacă simpatizanții PNL au primit cu mult entuziasm anunțul lui Nicușor Dan, cei ai USR l-au criticat pe fostul lor președinte.

Nicușor Dan este primarul general al Capitalei, el învingând-o la alegerile locale pe fostul primar, Gabriela Firea, candidatul PSD.

Citeste si: Ce a spus Klaus Iohannis după ce a votat la alegerile parlamentare

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.