Alerta alimentara! ACEST produs a fost retras din magazine. Pericol de imbolnavire

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 sep 2020, 22:35

Anuntul a fost facut joi de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

Astfel, in urma evidentierii prezentei Listeria monocytogenes, societatea Negro 2000 SRL procedeaza joi la retragerea de la comercializare a produsului „File de somon afumat 140g”.

„Lotul de produs supus rechemarii de la consumator este urmatorul:- Lot 51 C/ DLC 04.02.2019- Cod EAN: 5941330014327. Se recomanda persoanelor care detin produse din lotul mentionat mai sus sa nu le consume, ci sa le distruga sau sa le aduca inapoi in magazinele Carrefour de unde le-au cumparat.

Contravaloarea produselor va fi returnata, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal”, mentioneaza reprezentantii Autoritatii in anunt, potrivit mediafax.ro.

Simptomele listeriozei sunt  asemanatoare gripei, precum febra, dureri musculare, greata, voma si dureri gastrice. In plus, daca persoana este insarcinata sau daca are un sistem imunitar slabit, aceasta poate cauza probleme serioase de sanatate.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.