ALERTA alimentara! Doua produse contaminate cu o substanta chimica, RETRASE din magazine

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 22 aug 2021, 02:20

Retailerul Mega Image a anuntat retragerea de pe piata a doua produse a caror compozitie a fost afectata de o substanta chimica folosita la materialele plastice.

In produsele DLL ANSOA BORCAN 100 G (n.red.- cod mega 43453( Filets d’anchois roulés aux câpres à l’huile d’olive), nr. lot 8095, termen de valabilitate 15/07/2019 si DLL FILE ANCHOIS CU CAPERE 50G (n.red.- cod mega 70193, Filets d’anchois roulés aux câpres à l’huile d’olive), nr lot 8059, termen de valabilitate 15/06/2019 au fost depistata prezenta substantei Ftalat (esteri ai acdului ftalic).

Ftalatii sunt utilizati mai ales ca plastifianti, adica acestia compusi sunt adaugati materialelor plastice pentru a le mari flexibilitatea, transparenta si durabilitatea.

„In cadrul programului de autocontrol, producatorul acestor produse, Charlier Brabo Group, a depistat prezenta substantei Ftalat (esteri ai acidului ftalic) doar asupra loturilor sus mentionate. Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse. Considerand ca sanatatea consumatorilor este cea mai importanta, Mega Image solicita clientilor sa NU consume produsele cu loturile sus mentionate si roaga cu amabilitate sa le returneze la punctul de vanzare cel mai apropiat.

Nu este necesara prezentarea bonului fiscal”
, se precizeaza in anuntul Mega Image.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.