ALERTA alimentara! Doua produse, retrase de pe rafturile magazinelor

Autor: Raluca Vitu

Lidl anunta retragerea din amgazine a doua produse care pot pune in pericol sanantatea persoanelor cu alergii.

Lidl a anuntat retragerea de pe piata a doua sortimente din gama "Chef Select, sandwich". Este vorba despre „Pui si bacon prajit” si „Salam de Sibiu si cascaval, 200g“ care contin faina de soia, nedeclarata pe eticheta.

„S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheama preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g” indiferent de termenul de valabilitate.

S-a constatat ca produsele afectate contin faina de soia nedeclarata pe eticheta. Din cauza posibilelor reactii alergice la ingerare, clientii cu alergie la soia ar trebui sa tina cont neaparat de retragere si sa nu consume in niciun caz produsele. Avand in vedere posibilele reactii alergice in urma consumului, clientii alergici la soia trebuie sa acorde o atentie absoluta acestei rechemari. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum”, se arata intr-un anunt postat pe site-ul Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, potrvit digi24.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Produsele pot fi returnate in toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituita, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.