Alerta ANM: Ploi, vijelii si grindina in mai multe zone! Iata unde vor lovi din nou furtunile violente in urmatoarea perioada!

Autor: D.I.

Meteorologii au anuntat ca informarea meteo de vreme rea a fost prelungită până marți seara.

Duminica seara, în zonele de deal şi de munte, precum și în estul, sudul și centrul țării, vor fi înnorări, averse ce vor avea și caracter torenţial, frecvente descărcãri electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.
Cantităţile de apã vor depăşi 20-25 l/mp și, pe arii restrânse, 35-50 l/mp. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar astfel de fenomene se vor semnala la nivel local.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade pe litoral şi 31 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor situa între 12 şi 21 de grade.

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de luni, 10 iunie 2019, iar veștile nu se anunță tocmai bune. Vremea va fi mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, apar noi reprize de ploi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In prima zi a săptămânii, nu vom avea parte de vreme tocmai prietenoasă. În cea mai mare parte a țării, se anunță cer predominant noros, cu mari șanse să apară și precipitații. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 16 și 28 grade Celsius.
În Bucuresti, ne așteaptă o zi mohorâtă, cu cer predominant noros și temperaturi cuprinse între 19 și 28 grade Celsius.

Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 21 km/h și nu este exclus să avem parte de unele reprize de ploaie. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 69%. (sursa:ANM)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.