Alerta de gradul zero! Ca sa-i salveze pielea lui Costel, Leana isi vinde casa din Sadova

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 02:21

Ajunsa in pragul disperarii si fara pic de ajutor din partea copiilor pe care ii implora pentru a-i plati cautiunea tatalui lor, Leana se vede nevoita sa apeleze la vanzarea locuintei din Sadova.

Ma, mamicule, aici nu este vorba de smecheri sau de fraieri, ci este vorba de tatal tau. Eu il iubesc si de asta va spui: ”, striga disperata Leana.

Aceasta recurge la santaj emotional pentru a-i forta pe Axinte si Urinela sa isi vanda si ei apartamentul. Insa Leana se loveste de refuzul vehement al Urinelei de a-si vinde proprietatile si lucrurile scumpe pe motiv ca “ apartamentul si extrem de mult si ca poseda vedere spre fereastra ”.



Singura solutie la care recurge sotia lui Costel Partag este de a-si vinde casa bancii. Odata ajunsa in batatura familiei Partag, Leana incepe sa prezinte imobilul evaluatorului bancii ca un adevarat agent imobiliar:“ Interiorul il vazusi, asta fu si curtea, colea este damigeana, hambare, un cauciuc… ”.

Indignarea Leanei atinge cote maxime cand evaluatorul ii prezinta suma de bani pe care i-o poate oferi banca in schimbul proprietatii scoase la vanzare.
Motivele sunt expuse transant: “ Nu cred ca exista fiinta oameneasca care poate sa locuiasca mai mult de o ora in asemenea loc! ”. 

Care este deznodamantul tranzactiei rapide si ce solutii gaseste Leana pentru a-si elibera sotul din inchisoare veti putea afla sambata, 5 decembrie, de la ora 21:30, intr-un nou episod din serialul de comedie “Vacanta Mare – Comoara din Sadova”, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.