Alerta de gradul zero in timpul excursiei de la munte! Dana a trecut prin clipe de groaza in momentul in care a constatat disparitia celei mai dragi fiinte! Iata cum a reactionat aceasta si ce anume i s-a intamplat

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Mai nervoasa ca niciodata, Dana a starnit o adevarata furtuna in timpul cautarilor disperate.

In timpul sederii la munte, Dana a constatat la un moment dat ca i-a disparut catelul. Extrem de panicata, Dana a inceput cautarile disperate prin toate camerele pensiunii, crezand ca unul dintre colegii ei a facut o gluma proasta si i-a ascuns catelusa.
"Nu-mi arde de glume proaste! scoateti cainele de unde l-ati bagat! Ai chef de glume? Eu mi-am pierdut cainele si tie iti arde de glume? Nu suport glumele proaste, cainele meu nu e bataia voastra de joc!", a spus Dana.

Iata ce reactie a avut Dana, in momentul in care a descoperit ca baietii i-au intins cea mai oribila cursa:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.