Alertă de incendiu la Hotelul Intercontinental din Capitală. Pompierii au intervenit

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 aug 2023, 04:55

Alertă de incendiu la hotelul Intercontinental din centrul Capitalei. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pe Bulevardul Magheru după un apel la numărul de urgență 112 prin care se anunța un incendiu în clădirea fostului hotel Intercontinental.

Joi după-amiază, mai multe autospeciale de pompieri au intervenit pe Bulevardul Magheru după un apel la numărul de urgență 112 prin care a fost raportat un incendiu în clădirea fostului hotel Intercontinental.

Incendiu la hotelul Intercontinental din Capitală

 Mai multe autospeciale de pompieri se află la fața locului, după ce ISU a fost alertat, prin numărul de urgență 112, că la etajele superioare ale clădirii ar fi izbucnit un incendiu.

Din imagini se poate observa că o porțiune din Bulevardul Magheru este împânzită de echipaje de intervenție, potrivit România TV.

Citește și: Cum a ajuns casa unei familii din Timiș să fie cuprinsă de flăcări din senin. Focul s-a extins pe o distanță de aproape 200 de metri

13 persoane și-au pierdut viața într-un incendiu dintr-un club din Rusia

Tragedia a avut loc vineri noaptea în barul Polygon din Kostroma, Rusia, la 300 de kilometri nord de Moscova. În urma incendiului cel puțin 13 persoane și-au pierdut viața, după ce acoperișul s-a prăbușit.

Flăcările au cuprins o suprafață de 3.500 de metri pătrați, iar acoperișul discotecii s-a prăbușit. 

Posibila cauză ar fi fost provocat de folosirea unor elemente pirotehnice în interior, deși nu ar fi trebuit ca proprietarii să permită asta. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Inițial, anchetatorii au crezut că a fost vorba de artificii, dar acum cred că de fapt un client a folosit alt dispozitiv, posibil o rachetă de semnalizare, și de la ea să fi pornit focul.

Citește și: Tragedie fără margini în Buzău! Un băieţel de un an și o fetiță de doi au murit, arși de vii într-un incendiu