Alertă de incendiu la Spitalul de Copii din Cluj. Pompierii au intervenit de urgență

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 12 aug 2022, 02:25

Alertă de incendiu la Spitalul de Copii din Cluj. Pompierii au intervenit de urgență

Sursa: Facebook Pompieri

Alertă de incendiu la Spitalul de Copii din Cluj, după ce a fost simțit miros de fum.

În cursul după-amiezii de vineri a fost înregistrată o alertă de incendiu la Spitalul de Copii din Cluj, după ce a fost simțit miros de fum. Pompierii au intervenit de urgență la fața locului.

Alertă de incendiu la Spitalul de Copii din Cluj. Pompierii au intervenit de urgență

Echipajele ISU Cluj au fost solicitate de urgență pentru a efectua verficări la Spitalul de Copii din Cluj, după ce a fost simțit miros de fum într-o încăpere.

”Echipajele noastre au fost solicitate pentru a efectua verificări cu privire la faptul că s-a simțit miros de fum într-o încăpere. În aceste momente se fac verificări la fața locului, însă nu au identificate degajări de fum. Încăperea indicată nu era folosită”, au transmis reprezentanții ISU Cluj, potrivit zcj.ro

Alarma a fost dată în această după-amiază, în jurul orei 17, după se într-un salon din cadrul Spitalului de Copii a fost simțit miros de fum.

La fața locului au ajuns mai multe autospeciale de stingere pentru a verifica sursa mirosului, în situația în care nu se observau degajări de fum.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, declarații după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești: „Trebuie să avem încredere în sistemul medical, chiar dacă nu este perfect”

După verificare, pompierii au precizat că nu au fost indentificate degajări sau surse de fum în incinta spitalului.

”Este vorba doar despre o solicitare cu privire la faptul că s-a simțit miros de fum. Echipajele noastre sunt la fața locului, însă în încăperea unde a fost indicat că a fost simțit miros de fum, nu sunt pacienți sau alte persoane (era nefolosită), și nu au fost identificate degajări de fum de către pompierii ajunși la fața locului.

Se verifică acum posibile surse care ar putut fi putut să genereze mirosul de fum, pentru a evita orice situație care ar putea să apară ulterior acelui miros de fum”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

De reamintit că în urmă cu o zi, un incendiu a izbucnit și la un spital suport-Covid din Ploiești, acolo unde și-au pierdut viața două persoane, iar o infirmieră a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului.

Citeste si: Mesajul lui Florin Cîțu după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești