Alertă! El este criminalul care a evadat din Penitenciarul Rahova! A fost condamnat la 18 ani de închisoare

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 apr 2024, 17:43

Un deținut condamnat pentru crimă a evadat astăzi, 9 martie 2024, din Penitenciarul Rahova.

Meszaros Zsombor, un deținut condamnat la 18 ani de închisoare pentru crimă a evadat astăzi, 9 martie 2024, dintr-o dubă care se afla în fața unei clinici medicale din Sectorul 2 București. Acesta era arestat în Penitenciarul Rahova.

Cine este deținutul care a evadat din Penitenciarul Rahova

Este vorba despre Meszaros Zsombor, un deținut care a evadat în timp ce-și executa pedeapsa de 18 ani pentru crimă.

Citește și: La câți ani de închisoare a fost condamnat Marcel Șerbuc, bărbatul care și-a ucis cu sânge rece fiica vitregă în vârstă de 12 ani: „ L-a lovit, iar acesta a ripostat”

„Marți, 09.04.2024, în jurul orei 15:00, s-a constatat că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, clasificat în regim de maximă sigurantă, aflat în custodia Penitenciarului- Spital Bucureşti- Rahova, a părăsit mijlocul de transport deținuți, staționat in zona clinicii Hiperdia Ritmului, strada Ritmului nr 24,

sector 2, Bucuresti”
, a fost anunțul transmis astăzi de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Vlad Pascu și-a recunoscut faptele pentru o sentință mai blândă. Tatăl lui Sebastian, una dintre victimele ucise, nu mai are nicio speranță: „M-a văzut cu poza băiatului în mână, m-a întrebat cine sunt”

Evadatul are următoarele semnalmente:

  • 1,80 metri înălțime
  • statură atletică
  • ochi albaștri
  • sprâncene arcuite
  • față oval
  • ten deschis
  • păr șaten
  • tatuaje

La momentul evadării purta un tricou închis cu un desen alb pe piept și o vestă de culoare închisă, pantaloni de trening închiși la culoare și adidași albi cu roșu, talpă neagră.

Ce pedeapsă riscă deținutul

În cazul evadării deținutului, s-au luat următoarele măsuri:

  • alarmarea personalului
  • trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliţia Locală Sector 2 Bucureşti, Poliţia Locală Sector 2 Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi.

În urma evadării bărbatului, care a fost dat în urmărire, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a comunicat și cum este pedepsită fapta penală

săvârșită de infractor.

„Menţionăm că părăsirea fără autorizare a mijloacelor de transport este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, a declarat sursa menționată anterior.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?