Alerta in Brasov dupa ce cateva nurci americane au evadat de la o ferma din judet.  Animalele sunt extrem de agresive

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:27

Au facut ravagii in mai multe gospodarii si au nimicit carduri intregi de pasari dintr-o rezervatie protejata. Situatia este cat se poate de serioasa pentru ca specialistii sustin ca acest tip de nurca poate ataca si omul.

Nurca a devenit pradatorul numarul 1 in judetul Brasov. Aceasta femeie a vazut cu ochii ei ce ravagii poate face un singur exemplar. Doar fulgii au mai ramas din bietul pasaret. Nurca a dat iama in cotete si a sfasiat tot ce-a prins in colti. Dovezi ca nurcile s-au raspandit vin si dintr-o benzinarie, unde animalul a fost fotografiat atacand un furtun.

Fioroasele animale au scapat din ferma, dupa ce una dintre porti s-ar fi stricat.

Ajunse in libertate, ar fi facut prapad. Micile creaturi nu sunt nici pe departe inofensive si prietenoase, spun specialistii. Nurcile americane sunt de-o ferocitate cum nu v-ati fi imaginat. Nemiloase fata de rival, carnivorele ataca fulgerator, omoara mai mult decat mananca si se iau la tranta cu animale de cinci ori mai mari decat ele. Sunt atat de agresive, incat reusesc sa doboare temutul coiot si puma.

Sa fiti cu bagare de seama, daca dati nas in nas cu nurca! Animalul ataca fara frica chiar si omul, iar bolile transmise, precum rabia, pot ucide

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”