Alertă în Galați: Un băiețel de 9 ani a dispărut de acasă. Oricine îl vede este rugat să contacteze autoritățile

Autor: Andrei Costanda

Mario, copilul de 9 ani, dispărut în Galați

Sursa: IPJ Galați

Mario, un copil de 9 ani, a dispărut din Galați în timp ce purta papuci și ținea o revistă cu cartonașe de fotbal în mână. Autoritățile și familia sunt în alertă.

Poliția din Galați a fost sesizată pe 2 iulie 2024, cu privire la dispariția lui Butnaru Mario Claudiu, un băiat de 9 ani, din municipiul Galați.

Mario, un copil de 9 ani, a dispărut după ce a plecat de acasă

În jurul orei 09:30, Mario a plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors, ceea ce a determinat familia să ceară ajutorul autorităților.

Mario Claudiu are 1,33 metri înălțime, cântărește 30 de kilograme, are părul șaten și ochii căprui. În momentul dispariției, el purta un tricou scurt de culoare verde deschis, cu un înscris negru, pantaloni scurți albastru închis și papuci de gumă albaștri. În mână avea o revistă cu cartonașe de fotbal, un detaliu care ar putea ajuta la identificarea lui.

Citește și: România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024

Apel public lansat de autorități

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați au lansat un apel către cetățeni, solicitând orice informație care ar putea conduce la găsirea copilului. Cetățenii sunt rugați să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Galați, dacă au văzut băiatul sau dețin informații relevante.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Dispariția lui Mario a generat o mobilizare rapidă a autorităților, iar echipele de căutare sunt în alertă maximă. Poliția a început verificarea zonelor adiacente și a locurilor frecventate de copil. De asemenea, s-au inițiat proceduri standard în astfel de cazuri, inclusiv verificarea înregistrărilor de pe camerele de supraveghere din proximitatea locuinței sale.

Citește și: Tragedia se repetă în Brașov: Un motociclist a murit pe loc iar un altul se află în stare gravă la spital după ce s-au ciocnit violent. În urmă cu un an, în același loc, alți doi tineri își sfârșeau viețile în același mod

Familia lui Mario este disperată și speră că acesta va fi găsit teafăr cât mai curând. Părinții săi au lansat, de asemenea, un apel emoționant către toți cei care ar putea oferi ajutor în găsirea băiatului lor.

Dispariția unui copil este un eveniment traumatic pentru orice familie și comunitate. Cazurile de acest gen necesită acțiuni rapide și concertate pentru a asigura siguranța minorului și pentru a-l readuce acasă cât mai repede posibil.

Autoritățile subliniază importanța colaborării publicului în astfel de situații și cer ca orice informație, oricât de nesemnificativă ar părea, să fie raportată imediat.

Pe măsură ce orele trec, speranțele și rugăciunile tuturor se îndreaptă către Mario și familia sa. Comunitatea din Galați este unită în dorința de a-l găsi pe băiat teafăr și de a-l aduce înapoi acasă.