Alertă în județul Galați. Un tânăr în vârstă de 28 de ani și-a ucis tatăl, apoi s-a făcut nevăzut. Individul extrem de periculos este căutat de autorități

Autor: Diana Bostan

Crimă oribilă în județul Galați.

Sursa: Pexels

Tragedie în județul Galați. Un tânăr în vârstă de 28 de ani este suspectat că și-ar fi ucis tatăl, iar apoi a dispărut fără urmă.

Un incident șocant a zguduit comunitatea din Tecuci, județul Galați, acolo unde un tânăr de 28 de ani ar fi comis o crimă brutală chiar în scara blocului. Potrivit observatornews.ro, bărbatul și-ar fi ucis tatăl.

Citește și: Tragedie pe „Drumul Morții” E85, în Ialomița: Doi tineri de 27 și 19 ani și-au pierdut viața după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit frontal

Un tânăr în vârstă de 28 de ani și-a ucis tatăl cu bestialitate

Din primele informații, după ce și-a înjunghiat tatăl de mai multe ori, acesta a aruncat cuțitul într-un tomberon și a dispărut fără urmă. Potrivit realitatea.net, bărbatul ucis era angajat al Primăriei Tecuci.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Tânărul ar fi cunoscut pentru problemele sale psihice, însă gestul său violent a șocat o întreagă comunitate. Potrivit sursei menționate anterior, imediat după comiterea crimei, autoritățile au fost alertate, iar poliția a demarat o căutare intensă pentru a-l găsi pe suspect.

În prezent, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a deschis un dosar penal pentru omor calificat. În timp ce ancheta continuă, autoritățile se străduiesc să adune dovezi și să-l localizeze pe tânărul fugar.

Autoritățile avertizează că individul poate fi extrem de periculos.