ALERTA in judetul Sibiu! Medicii suspecteaza existenta virusului gripei porcine

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

Alerta in judetul Sibiu si risc de carantina pe aeroport dupa ce un barbat a murit iar alti doi sunt in stare grava, din cauza unor infectii respiratorii foarte puternice.

Medicii suspecteaza existenta virusului de gripa porcina iar colegii lor vorbesc despre gripa aviara. Cert este ca tulpina virusului va fi identificata abia dupa analize de laborator.

Aeroportul din Sibiu este in alerta! Dupa ce ieri, un angajat al aeroportului a murit in urma unei infectii respiratorii, alti doi colegi au fost trimisi de urgenta la spital, cu simptome asemanatoare. Cei doi pacienti sunt izolati iar cadrele medicale si vizitatorii poarta masti de protectie!

Cu o zi in urma, colegul celor doi barbati internati a murit din cauza unui puternic virus respirator.

Norocul celor doi tineri internati in spital este ca urmau deja un tratament pentru afectiuni respiratorii si sunt sanse sa scape cu bine. Astazi ar putea veni si rezultatele testelor.

In judetul Sibiu a fost confirmat ieri primul caz de gripa porcina din acest sezon. Este vorba despre un barbat care se afla inca sub tratament.
##VIDEO97120##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.