ALERTA in randul autoritatilor! Nu cumpara sau folosi ACEST produs cosmetic! Va fi retras de pe piata si distrus. Arunca-l daca il ai acasa!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 10 ian 2019, 09:36

O crema care este pe piata si este notificata ca produs cosmetic contine, potrivit Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), substante active medicamentoase. Aceasta crema urmeaza sa fie retrasa de pe piata si distrusa. 

 

Potrivit Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale, produsul „Aur Derm Crema cu mimoza, smirna si propolis” contine substante active medicamentoase.

 

"Crema a fost notificata ca si produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, continand in realitate substante active medicamentoase cu efectul terapeutic specific, identificate de autoritatea austriaca de profil, care a emis o alerta in acest sens", se arata intr-o informare a Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.