Alerta intr-un judet din Romania! Zeci de noi cazuri de infectari cu COVID-19! Noua localitati, aproape de carantina!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 aug 2020, 13:56
video Foto(4)
Un echipaj SMURD transporta un pacient confirmat cu COVID-19 cu izoleta.

Nouă localități din județul Hunedoara se află la limita de a fi carantinate.

Alerta intr-un judet din Romania! Zeci de noi cazuri de infectari cu COVID-19. Peste 50 de cazuri de noi infectari cu virusul SARS COV 2 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore in Hunedoara, iar nouă localităţi sunt la limita de a fi carantinate.

Alerta intr-un judet din Romania! Zeci de noi cazuri de infectari cu COVID-19

Prefectul solicită primarilor să adopte măsuri suplimentare pentru a evita această situație, arată Prefectura Hunedoara.

În județul Hunedoara, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 51 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, scrie realitateadehunedoara.net.

Potrivit datelor centralizate, la nivelul județului se constată o creștere a cazurilor și în ultimele 14 zile iar, potrivit specialiștilor, răspândirea infecției este comunitară.

Citeste si: Carantina Olt: Un sat intreg a intrat in carantina. Ce masuri au luat autoritatile pentru localnicii din satul Greci

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În acest context, prefectul județului, Vasilică Potecă, președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, solicită locuitorilor să respecte cu mai mare responsabilitate măsurile de prevenire a infecției.

Cele mai multe cazuri active sunt în Hunedoara, Orăștie, Deva, Hațeg și Călan.

Prognoza privind evolutia epidemiei de coronavirus in septembrie

Prognoza privind evolutia epidemiei de coronavirus in septembrie ➢ Numărul de persoane confirmate zilnic - tendința puternic crescătoare- numărul prognozat de persoane confirmate pentru 8.09.2020 este de 2830

➢ Numărul de persoane vindecate zilnic - tendința crescătoare- numărul prognozat de persoane vindecate pentru 8.09.2020

este de 1000

➢ Numărul de cazuri active în fiecare zi - tendința puternic crescătoare- numărul prognozat de cazuri active pentru 8.09.2020 este de 52200

Cititi continuarea aici.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.