Alertă la Costinești! O adolescentă de 15 ani a fost dată dispărută după ce a plecat cu o prietenă pe litoral

Autor: Diana Bostan

O adolescentă de 15 ani din Cluj a dispărut de acasă, iar familia ei o caută cu disperare. Din primele informații, tânăra ar fi plecat în stațiunea Costinești, pe litoral, împreună cu una dintre prietenele sale, iar de atunci este de negăsit.

În România, o familie din Cluj trăiește momente de groază după ce fiica lor de doar 15 ani a dispărut de acasă. Se crede că tânăra ar fi fugit în stațiunea Costinești, pe litoral, împreună cu una dintre prietenele sale, notează Cancan.ro.

Citește și: Alertă în Galați: Un băiețel de 9 ani a dispărut de acasă. Oricine îl vede este rugat să contacteze autoritățile

Tânăra ar fi plecat pe litoral împreună cu o prietenă

Potrivit sursei menționate anterior, ultima dată când adolescenta a fost văzută a fost pe data de 13 iulie 2024, iar părinții, disperați de absența acesteia, au alertat imediat poliția.

Citește și: El e bărbatul din București care a fost dat în urmărire națională, după ce a dispărut fără urmă

Autoritățile fac acum apel la populație pentru a obține orice informații care ar putea ajuta la găsirea fetei. „IMPORTANT/URGENT, vă rugăm distribuiți sau ajutați familia!!! Fata de 15 ani, dispărută de acasă din data de 13 iulie, din Cluj. Se presupune a fi la Costinești. Oricine o vede, este rugat să sune la 112”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Costinești.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Autoritățile fac apel la ajutorul populației

Adolescenta este plecată de acasă de două zile, iar informațiile disponibile sugerează că se află în stațiunea de la malul mării alături de o prietenă de aceeași vârstă. Persoanele care au orice detalii legate de dispariția acesteia sunt rugate să contacteze imediat autoritățile prin apelarea numărului de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție.

Citește și: O tânără de 13 ani a dispărut în mod misterios, în Vrancea! Fata este de negăsit de miercuri seară

Conform legii, polițiștii au dreptul de a prelucra și folosi datele și informațiile necesare în procesul de căutare a persoanei dispărute, inclusiv prin publicarea acestora pe site-urile proprii, în mass-media sau prin diverse campanii de informare.

Articolul 27 din legislația privind căutarea persoanelor dispărute specifică clar aceste drepturi și metode.

Oricine deține informații utile în acest caz este încurajat să contribuie la eforturile de găsire a adolescentei, pentru ca aceasta să se întoarcă în siguranță la familia sa.

 


În a doua parte a ediției de luni, 19 iulie, din „Casa iubirii”, Casian a făcut dezvăluiri uluitoare din viața lui personală. Acesta a mărturisit că are un copil și a explicat în ce relații a rămas cu fosta lui parteneră.