Alerta la un mare spital din Bucuresti! Asistenta, testata pozitiv cu coronavirus

Autor: B.M.
Spital

Este alerta la Institutul Clinic Fundeni dupa ce o asistenta a fost depistata pozitiv cu coronavirus.

Alaturi de ea, alti doi pacienti au fost confirmati ca fiind purtatori ai virusului. Un comunicat dat publicitatii de conducerea Institutului Clinic Fundeni da asigurari ca activitatea spitalului nu este afectata.

"La IC Fundeni au fost depistati pozitiv doi pacienti si o asistenta medicala. Pacientii au fost transferati la spitale COVID, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata. Cazurile COVID-19, depistate la Fundeni, nu pun in pericol activitatea Institutului", se arata in comunicat.

„Conducerea ICF face toate eforturile sa tina sectiile cu pacienti imunodeprimati cât se poate de sigure. De aceea, este testat personalul care intra in zonele verzi. Se incearca astfel, sa nu fie dus nici un pacient, indiferent de simptome, in sectiile unde sunt pacienti internati cu boli grave. Ieri a fost confirmat cu COVID o asistenta. Nu avea simptome”, precizeaza sursa citata, potrivit g4media.ro.

Citeste si: Raed Arafat, anunt despre numarul real al cazurilor de coronavirus in Romania

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: NEWS ALERT: Nou focar de infectie cu coronavirus in Romania! Anuntul autoritatilor: ce oras este afectat

Coronavirus la Spitalul Fundeni din Bucuresti

„Am testat-o fiindca am inceput sa testam personalul. Testam pacientii si personalul. Testarea pacientilor si a personalului ne permite depistarea de timpuriu a oricarui posibil focar si, totodata, identificarea cazurilor asimptomatice pentru continuarea in siguranta a activiatii unitatii medicale.

Astfel am identificat o persoana complet asimptomatica si am izolat-o, respectiv asistenta medicala”, a explicat conf dr Anca Colita, manager IC Fundeni, citata in comunicat.

Potrivit conducerii, asistenta medicala nu a intrat in contact cu niciun pacient. Si ea și toti cei care au intrat in contact cu ea au purtat echipament de protectie. Cei doi pacienti au fost transferati in spitalele COVID.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.