Alertă maximă! Vladimir Putin a ordonat activarea forțelor nucleare rusești. Ce înseamna acest lucru

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 nov 2022, 01:45

Vladimir Putin a ordonat ministrului Aparari sa ridice gradul de alerta pentru arsenalul.

Vladimir Putin a ordonat ministrului Apărării, Serghei Șoigu, să ridice gradul de alertă pentru arsenalul nuclear, în condițiile tensiunilor crescute cu vestul după ce a invadat Ucraina.

„Dragi colegi, vedeți acțiunile neprietenoase ale țărilor din Vest în ceea ce privește partea economică, despre care știm cu toții, dar înalții oficiali NATO se exprimă agresiv la adresa Federației Ruse, motiv pentru care ordon ministerului apărării și șefului marelui stat major să treacă forțele de descurajare ale Armatei într-un regim special de alertă”, a spus Putin,    informează Reuters.

Citeste si: Motivul șocant pentru care Putin și-a injectat Botox. Strategia la care nimeni nu se gândea. Ce legătură cu invazia Ucrainei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din cauza presiunii Occidentului, Vladimir Putin a luat decizia de a pune in alerta fortele nucleare ale Rusiei.

Rusia a dat un ultimatum oficialilor ucraineni pentru a decide daca vin la negocieri in orasul belarus Gomel. Vladimir Medinsky,seful delegatiei ruse si prima mana a presedintelul Vladimir Putin a dezvaluit ca vor ramane in oras exclusiv ctimpul care a fost alocat.

Presedintele Volodemir Zelenski a declarat ca accepta propunerea de negociere, insa intalnirea sa nu aiba loc in Belarus.

Belarus este un aliat al Rusiei si joaca un rol imporant pentru Putin in invazia asupra Ucrainei. Trupele ruse au invadat Ucraina trecand granita din Belarus cu ajutorul guvernului de aici, potrivit oficililor ucraineni. Administratia Biden a sanctionat 9 firme din Belarus care au subventionat invazia rusa pe teritoriul Ucrainei.

 

Taguri: