Alerta meteo! ANM a emis o avertizare COD GALBEN de vijelii, grindina si ploi torentiale! Iata care sunt zonele vizate de fenomene extreme in urmatoarele ore!

Autor: D.I.
Actualizat: 07 iun 2020, 12:39
video Foto(5)

Vremea va fi în continuare caldă, iar după orele amiezii instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată.

In intervalul 07 iunie, ora 13:00 – 07 iunie, ora 21:00, în nord-vestul țării și în zona Munților Apuseni instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40 l/mp. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Citeste si: Rusalii 2020. Cele mai puternice rugaciuni care trebuie rostite de credinciosi pentru harul Duhului Sfant de Rusalii pentru a fi protejati tot anul!

Citeste si: Mare atentie! Iata care este cea mai toxica leguma, pe care romanii o folosesc extrem de mult la gatit!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Rusaliile 2020. Ce nu trebuie sa faci ASTAZI sub nicio forma! Obiceiuri si traditii de Rusalii!

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade Celsius, iar cele minime între 7 și 17 grade. În București, vremea va fi caldă pentru această perioadă a anului, cu o temperatură maximă ce va atinge valoarea de 30 de grade Celsius.


Cerul se va menține partial înnorat și sunt șanse de precipitații. Vântul va sufla cu până la 17 km/h, iar umiditatea va fi în jurul valorii de 50%.

De asemenea ANM a emis o atentionare Cod Galben si in judetele Constanta si Tulcea, intervalul 07-06-2020 ora 11:00 până la 07-06-2020 ora 17:00 se vor semnala: local și temporar, intensificări ale vântului cu rafale în general de 55- 65 km/h.