Alesii sunt NEMULTUMITI! Vor sa isi achizitioneze masini noi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:03

Acest sofer isi cunoaste masina pe care o conduce ca pe propriul buzunar. O ingrijeste de 12 ani de parca i-ar fi soata!

Tot ceea ce vedeti nu este intr-un service obisnuit, ci in garajul de la Camera Deputatilor. Si daca va asteptati sa vedeti limuzine de lux, nou-noute, ei bine, va inselati.

 

Batranele masini nu se lasa cu una cu doua. Parca ar fi curtezane de rang inalt ajunse la apusul carierei, se mai vopsesc un pic, se mai lustruiesc pe la colturi, in speranta ca vor iesi din nou pe traseu conducind un demnitar pe la cine stie ce eveniment.

 

Iar unele sunt atit de ghinioniste, incit isi dau duhul in exercitiul functiunii!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Dar si in viata masinilor e la fel ca si in cea a oamenilor: cind ai ajuns la o virsta, vrei-nu vrei trebuie sa te

pensionezi si sa lasi locul uneia mai tinere.

 

Acestea fiind zise, pana in toamna pe poarta garajului de la Camera Deputatilor vor intra 50 de autoturisme noi. Singura problema este ca pretul unei masini nu poate depasi 18 mii de euro cu tot cu TVA!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.