Alessia, cina ROMANTICA cu un tanar necunoscut de Ziua Indragostitilor. Cine este norocosul?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

E frumoasa, talentata si cucereste tot ce-i iese in cale. Nu e de mirare ca am suprins-o in compania unui tanar necunoscut, intr-un restaurant din Bucuresti.

Iata, despre cine este vorba! Declaratii de dragoste, cina romantica si trandafirii. Cupidon o fi lovit-o pe Alessia? Imbracata provocator, frumoasa blonda avea toate sansele sa il cucereasca pe acest tanar care pare gata sa ii puna si Luna la picioare. Claudiu are 20 de ani si viseaza demult la o cina romantica alaturi de artista lui favorita.

Emotionat, baiatul abia isi gaseste cuvintele si mai ca se pierde cand o priveste in ochi pe frumoasa blonda care sta langa el.

E beat de fericire si nu stie ce sa mai faca, doar-doar intra in gratiile artistei. Dar, ce e frumos se termina repede, asa ca pana sa se dumireasca pe cine are in fata ochilor, tanarului i-a expirat timpul castigat in urma unui banal concurs.

Si daca toata lumea vorbeste in luna februarie despre dulciuri, inimioare si declaratii siropoase, Alessia le prefera pe cele care nu ingrasa, de aceea e clienta fidela a unei cofetarii speciale.

Si, ca sa ne demonstreze ca nu e doar frumoasa, ci si fata buna de casa, Alessia trece la treaba. Priviti ce a facut!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

##VIDEO132639##