Alev dă peste cap planurile familiei Unal! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste” astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, vine în fața fanilor săi, astăzi, de la ora 20:00, cu un nou episod plin de emoție și evenimente neașteptate menite să capteze interesul privitorului.

Pentru Nursema pare că totul s-a sfârșit, de când părinții săi au aranjat ca aceasta să se căsătorească cu Ibrahim, un tânăr de “familie bună”, în vreme ce tânăra este îndrăgostită pe Umut.

Citește și: Doga este singura care o susține pe Nursema și nu este de acord cu o căsătorie forțată. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Alev dă peste cap planurile familiei Unal

Alături de Nursema, în această suferință, este Doga care, impresionată de drama prin care trece aceasta, promite să o ajute pentru a scapa din “calvarul” pe care îl trăiește.

Citește și: Cine este și câți are Soydan Soydaş, care joacă rolul Kayhan în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta celebrul actor la început de carieră

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Dincolo de împotrivirea celor din jur, Kîvîlcim și Omer își trăiesc iubirea, cu fiecare moment petrecut împreună.

Totuși, Kayhan reușește să tulbure armonia celor doi îndrăgostiți, atunci când apare în fața fostei sale soții, manifestându-și gelozia în fața lui Omer.

Alev, prietenă de nădejde a lui Umut, este dispusă să facă tot ce poate pentru ca acesta să fie împreună cu femeia iubită. Și, numai bine ce Doga, care vrea să o ajute pe Nursema, îi solicită mătușii sale ajutorul, că aceasta intră în “acțiune”.

Care este strategia frumoasei Doga pentru a o “elibera” pe Nursema din căsnicia nedorită cu Ibrahim și, ce contribuție va avea Alev în toată această poveste, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.