Alev împotriva lui Pembe. În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 05 iun 2024, 14:53
video Foto(4)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste ”, Pembe își manifestă nemulțumirea față de comportamentul “nepotrivit” de care dă dovadă Gorkem.

Citește și: BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România! “Dincolo de diferențe, există empatia și puterea iubirii”

Alev împotriva lui Pembe

Pentru Pembe, atitudinea rebelă de care dă dovadă proaspăta noră a familiei Unal, nu este pe placul acesteia și încearcă să se impună cu fermitate în fața tinerei.

Nursema este șocată să afle că Ruzgar este îndrăgostit de ea, iar Umut nu suportă gândul ca soția sa să mai lucreze alături de acesta. Alev este în continuare dezamăgită de atitudinea manifestată de Abdullah, în ceea ce o privește, în urmă incidentului cu Pembe, și caută modalitatea prin care să demonstreze ca soția acestuia a mințit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cine este și câți ani are Özge Özacar, actrița care dă viață personajului Gorkem în serialul "O dragoste"! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs de curând vedeta

Ce încearcă să facă Alev, pentru a-i demonstra lui Abdullah că a nedreptățit-o în urma incidentului cu Pembe și, ce este dispusă să facă Gorkem pentru a-și dovedi “autoritatea” în casa familiei Unal, puteți afla

astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?