Alev pune la pământ familia Unal! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste”, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Răsturnări dramatice de situație se vor derula astăzi în viețile membrilor familiilor Arslan și Unal, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Decizia neașteptată a lui Abdullah, de a divorța de Pembe, pentru a fi alături de Alev, frumoasa femeie de care este îndrăgostit, va declanșa calvarul în familia Unal. Alev își va susține și ea, cu tărie, iubirea pe care o simte pentru Abdullah, în fața familiei sale, declanșând, în sufletele acestora, suferință imensă. Când Ruzgar află despre decizia lui Alev, acesta nu mai vrea să audă de ea.

Citește și: Doga îl urmărește pe Fatih la un hotel, iar boala Nursemei se agravează. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Alev pune la pământ familia Unal

Cu toate acestea, conștienți de suferința provocată familiilor lor, Abdullah și Alev sunt hotărâți să înfrunte totul pentru a fi împreună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: O nouă lovitură pentru Omer. În această seară, în noul episod din serialul “O dragoste”

Pentru Omer această situație șocantă îi va agrava boala și va ajunge, în stare gravă la spital. În aceste momente tragice pentru familia Unal, aceștia vor afla despre problema de sănătate a lui Omer, pe care a acesta ascuns-o timp îndelungat, de toți cei dragi.

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un episod impresionant din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.