Enciu Alexandru Petruț are 25 de ani, este din București și este pregătit să își pună la încercare limitele în cel mai nou și provocator experiment social, "Insula de 1 Milion".

Alex este student la Academia de Studii Economice din București aduce în competiție o energie inepuizabilă și o dorință arzătoare de a câștiga. Cu mult curaj și determinare, Alex își propune să se testeze și să se dezvolte personal prin participarea la "Insula de 1 milion". El speră să ofere publicului o experiență de neuitat și să-și atingă obiectivele.

Cine e Alex de la "Insula de 1 milion"

Cu o personalitate puternică și o voință de fier, Enciu Alexandru Petruț este hotărât să se remarce în competiția individuală, Insula de 1 milion. Tânărul se consideră un exemplu al determinării și curajului. La doar 25 de ani, acesta se pregătește să își pună la încercare limitele într-unul dintre cele mai intense experimente sociale, Insula de 1 milion.

Citește și: Cine este Alex Enciu, concurentul de la "Insula de 1 Milion": A practicat rugby timp de 6 ani și iubește senzațiile tari

Alex are studii la liceul Tito Acerbo din Italia și la Universitatea Dimitrie Cantemir, unde a urmat Facultatea de Management. Tânărul demonstrează că este un individ determinat să-și urmeze pasiunile și să-și atingă scopurile. Deși a terminat deja o facultate, el a decis să se înscrie la a doua pentru a avea oportunitatea de a călători cu Work&Travel, ambiționat fiind să exploreze lumea și să acumuleze experiențe noi.

Citește și: Un tâmplar, o șoferiță de tir și un pensionar, printre cei care vor da testul suprem în cel mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”

Cu o înălțime uluitoare de 1,93 metri și o greutate de 94 de kilograme, Alex Enciu emană încredere in sine și forță fizică. Cu toate acestea, cele mai mari atuuri ale sale sunt voința și încăpățânarea, care îl vor ajuta să facă față tuturor provocărilor dificile pe "Insula de 1 Milion".