Alex a dezvaluit ce parere are despre finala Exatlon! Ce spune despre faptul ca Vladimir Draghia a fost castigatorul si nu Ionut

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 iun 2018, 16:19

Stefan si Alex, unii dintre cei mai apreciati Razboinici, au dezvaluit intr-un interviu pentru Revista Viva pe cine ar fi ales ei ca si castigator al EXATLON dintre Vladimir Draghia si Ionut.

Stefan a declarat ca a incercat sa faca acest exercitiu, de a se pune in locul telespectatorului, insa a marturisit ca nu ar reusi niciodata sa se excluda din concursul in care a stat 5 luni de zile.

"Chiar nu reusesc sa ma exclud din concurs si sa ma pun in locul celui care sta in fotoliu, se uita la televizor si voteaza", a spus Stefan.

Pe de alta parte Alex a declarat ca ar fi votat cu Ionut, deoarece scopul final al echipei Razboinicilor a fost acela ca unul de al lor sa castige concursul.

"Acelasi lucru pot sa il spun si eu. Noi am facut parte din acel concurs, noi am creat acel concurs, nu m-as putea imagina in fata televizorului. Nici macar nu cred ca am vazut 3 emisiuni legate de cand m-am intors in Romania.

"Dar daca as fi votat pe cineva ar fi fost categoric Ionut pentru ca a fost in aceeasi echipa cu mine si cu Stefan. Ne-am pus ideile cap la cap timp de 5 luni de zile in scopul de a castiga, iar pentru noi scopul final ar fi fost ca unul din echipa albastra sa castige titlul, dar nu a fost asa.

"Daca oamenii de acasa si-au ales campionul, si acela a fost Vladimir Draghia, este alegerea lor, au tot respectul nostru si inseamna ca asa a fost sa fie", a spus Alex. 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.