Alex a lăsat o soție singură și un copil orfan, după ce a fost găsit mort sub un mal de pământ

Author: Laura Macovei
Actualizat: 03 nov 2023, 18:11

Alex a lăsat o soție singură și un copil orfan, după ce a fost găsit mort sub un mal de pâmânt

Sursa: România TV/Pixabay

Tragedie pentru o familie din Argeș, după ce Alex, un tânăr de doar 31 de ani, a fost găsit mort sub un mal de pâmânt, în timp ce se afla la muncă.

Alex a avut parte de un sfârșit crunt, după ce a fost găsit fără suflare sub un mal de pământ. Bărbatul se afla în timpul programului de muncă.

Alex a fost găsit mort sub un mal de pământ

O adevărată tragedie a avut loc în localitatea Proboieni, județul Argeș. Alex, un tânăr în vârstă de 31 de ani, se afla în timpul programului de muncă și efectua lucrări la un șanț pentru introducerea unei conducte de apă, când a fost surprins de un mal de pământ.

Deși la fața locului au fost chemate autoritățile, acesta nu a mai avut nicio șansă și a fost găsit deja decedat de către echipajele SMURD.  

Citește și: Cine este băiețelul de un an care a fost lovit mortal de mașina poliției: ”Doar eu știu cât m-am chinuit să-l cresc” Tatăl copilului a rupt tăcerea

Medicii ajunși la fața locului i-au aplicat bărbatului manevre de resuscitare, însă au fost în zadar, astfel că au constat decesul.

Tânărul murise în urma unui stop cardio-respirator. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat cu un elicopter SMURD.

În urma verificărilor, polițiștii au ajuns la concluzia că bărbatul a suferit un accident de muncă, după ce a fost prins sub malul de pământ. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alex a lăsat în urmă o soție și o fetiță de câteva luni

Tânărul în vârstă de 31 de ani avea o familie frumoasă și fericită, însă acum a lăsat în urma sa doar lacrimi și durere. Alex a lăsat o soție singură și o fetiță orfană de tată. 

Soția sa a adus pe lume nu de mult o fetiță pe nume Celine, care acum va crește fără tatăl ei. De asemenea, soția tânărului a transmis un mesaj cutremurător pe o rețea socială după moartea tragică a acestuia.

Citește și: Astăzi s-au împlinit opt ani de la Colectiv. Firul evenimentelor din seara tragediei care a ucis 64 de persoane

Ai luptat până în ultimul moment. Știu că ai făcut tot ce ai putut. A fost peste puterile tale. Eu și fetița ta, Celine, te iubim enorm”, a fost mesajul acesteia.