Alex Abagiu și Radu Vlăduț vin la Roata Norocului, duminică, 20 februarie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție de senzație, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 feb 2022, 14:10
Foto(6)

Nu pierdeți o nouă ediție a emisiunii Roata Norocului, plină de distracție și voie bună, duminică, de la ora 20:00, la Kanal D

Cei doi îndrăgiți prezentatori, Ana Barnoschi și Bursucu, va așteaptă duminică, 20 februarie, într-o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii Roată Norocului, de la ora 20:00, la Kanal D, cu multe premii mari, muzică de calitate, divertisment, invitați de seama și multă voie bună.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț vin la Roata Norocului, duminică, 20 februarie, într-o nouă ediție de senzație, la Kanal D!

În ediția de duminică aceasta, 20 februarie, cei doi invitați speciali sunt Alex Abagiu și Radu Vlăduț, care vor veni dornici să câștige cât mai multe premii pentru noul caz social al emisiunii. Ana Barnoschi va surprinde din nou publicul cu o apariție de senzație, în postura de persoană care livrează mâncare la domiciliu. Dotată cu o bicicletă și cu o geantă specială de transportat mâncare, Ana îi va da din nou lui Bursucu bătăi de cap.

Cei doi invitați Alex Abagiu și Radu Vlăduț vor încerca să descopere cât mai multe soluții ale puzzle-urilor din concurs pentru a reuși să își adjudece cât mai multe premii importante pentru cazul social al ediție.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Andreea și Ștefan vin la Roata Norocului, duminică, 6 februarie, într-o nouă ediție savuroasă și plină de umor, de la ora 20:00, la Kanal D!

Nu vor lipsi nici în această nouă ediție a emisiunii Roata Norocului pedepsele hazlii, la care vor fi supuși atât cei doi concurenți ai ediției, cât și cei doi invitați, care vor face tot felul de lucruri trăsnite. Chiar și Bursucu va participa alături de concurență la o pedeapsa de senzație. Atmosfera va fi întregită de bandul emisiunii care va cânta cele mai frumoase refrene. Nu pierdeți o nouă ediție Roata Norocului duminică, 20 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine e Bursucu’ de la „Dimineața cu noi”. Care este numele lui real și cine este iubita lui

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.