Alex Bobicioiu a lasat-o pe Bianca Comănici fără cuvinte! Dezvăluiri neaşteptate în direct: "Vrei să ne împăcăm?"

Autor: Madalina Maftei
Alex Bobicioiu, declarație de dragoste pentru Bianca Comănici

Alex Bobicioiu şi Bianca Comănici, faţă în faţă după mult timp. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a făcut dezvăluiri incredibile la adresa Biancăi Comănici, fosta lui parteneră.

Bianca Comănici a fost cea mai îndrăgită concurentă de la "Puterea Dragostei". Însă, după ce a început realaţia cu Livian, ea a devenit mult mai iubită de publicul emsiunii. Puţini ştiu că înainte de relaţia cu Livian, frumoasa brunetă a avut o scurtă poveste de iubire cu Alex Bobicioiu, care s-a terminat foarte repede.

Alex Bobicioiu, declaraţie de dragoste pentru Bianca Comănici

Bianca Comanici şi Alex Bobicioiu au format, pentru o scurtă vreme, o relaţie în emisiunea "Puterea Dragostei". Cei

doi s-au desparţit după puţin timp, iar, ulterior, Bianca Comanici a mai avut şi alte relaţii în competiţie. Însă, marea ei iubire rămâne Livian.

Alex Bobicioiu a fost invitat în platoul WOWbiz.ro, unde a făcut o declaraţie neaşteptată în direct. A mărturisit că încă o place pe Bianca şi că este mult mai frumoasă acum. La un moment dat, spre surprinderea fanilor brunetei, fostul ei iubit a vrut să o sărute și a spus că ar mai forma un cuplu cu aceasta. 

Alex Bobicioiu vrea să se împace cu Bianca Comănici?

Toată lumea a rămas şocată când Alex Bobicioiu a întrebat-o pe Bianca Comănici în direct dacă vrea să se împace cu el. 

„Vrei să ne împăcăm?”,  a fost întrebarea lui Bobicioiu.

Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a declarat în direct că nu a fost atras în totalitate de Bianca Comânici, dar există un lucru care l-a atras încă de la început şi şi-a dorit să fie a lui. 

Bobicioiu: Ce mi-a plăcut mie la Bibi? Prima dată m-au atras ochii ei. Are niște ochi foarte frumoși. Nu știu cum să zic. Nu pot să zic că m-a atras în totalitate, dar a fost ceva când ne-am văzut noi prima dată pe hol.

Am zis gata, trebuie să fie a mea. Nu a fost pentru o perioadă foarte lungă, dar asta e.

Dacă nu a fost serioasă. Să nu intrăm în amănunte.

Nu mi-a plăcut că  nu ai fost serioasă. Voiai să pari ceva ce nu ești. Eu știu foarte bine ce am simțit. Nici ea nu a crezut. Cu ce m-ar încălzi să mint? Nu e o rușine să zic că am ținut la această fată. Nu a fost compatibilitate. Acum suntem mult mai maturi, gândim altfel.(...)

Da. Arunc și poate cine știe. Poate capsează un rac. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca Comănici, anunțul la care nu se aștepta nimeni: „Revedere de senzație pentru mine. Distanța nu separă oamenii...”

Bianca:  Ce? Ce a zis? Cred că am început deja, nu?

Bobicioiu: Îmi place de Bianca în continuare. E mult mai frumoasă. Ar trebui să prezentăm o emisiune, eu cu Bianca.(...) Vrei să fim din nou împreună? 

Bianca: Vrei să ne împăcăm?

Bobicoiu: Da! Îmi dai numărul tău să te întreb dacă te-ai gândit. Ești liberă, nu mai suferi... Ce ochi frumoși ai. 

Bianca: Ce ai vrea să faci acum?

Bobicioiu: Să te sărut!

Se pare că lucrurile devin serioase între Bianca Comănici şi Alex Bobicioiu, este oare un pas spre o nouă relaţie? Fanii au rămas şocaţi în urma declaraţiilor pe care cei doi le-au făcut. Acum rămâne de văzut dacă cei doi vor începe un nou capitol împreună ca un cuplu.

Citeste si: Bianca Comănici de la Puterea dragostei, posibilă relație cu un coleg. Ce i-a prezis celebrul astrolog Mariana Cojocaru?