Alex Zănoagă aruncă bomba despre fosta lui soție, Simina Loica: "Mă caută, mă întreabă unde sunt și cu cine"

Autor: Alice Popescu

Alex Zanoaga se dueleaza in ring cu Bobicioiu

Sursa: Instagram

Alex Bobicioiu si Zanoaga se vor bate in cursca in Gala RXF din septembrie.

Din prieteni au ajuns rivali, asta după ce Simina Loica a intervenit la mijloc. Frumoasa bruneta s-a despărțit de soțul ei, Zănoagă și în prezent se iubește de câteva luni cu Alex Bobicioiu, cei doi fiind foarte îndrăgostiți. Rodul iubirii dintre Zănoagă și Simina Loica, băiețelul lor, este foarte apropiat de actualul partener de viață al brunetei. Însă, se pare, Zănoagă nu poate trece peste trădarea celor doi și cu fiecare ocazie lansează un avertisment pentru Bobicioiu.

Zanoaga, amenintari dure la adresa lui Bobicioiu

"Noi am fost patru ani de zile împreună, ne-am despărțit și după cum se știe Bobicioiu era în grupul nostru de prieteni. După o luna jumate, ei au început să vorbească și pe mine asta m-a deranjat cel mai mult. Putea să fie oricine altcineva că nu aveam nicio treaba. Eu l-am provocat pentru că a fost la mine în casa, i-am dat să mănânce.

Am fost că niste prieteni, aici s-a ajuns
, a dezvăluit Zănoagă pentru wownews

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zanoaga si Bobicioiu, confruntare de proportii in ring 

Eu sunt pregătit, mi-aș fi dorit să fie și Bobicioiu aici. Nu contează picioarele, ci cât de grele sunt ele. Contează cum sunt ele. Eu am mai făcut cu fratele meu. Sportul de contact îmi place cel mai mult după fotbal. O să îi dau de îi umflu ochii. O să iți umblu la ochiul drept sau stângul.

Eu sunt obișnuit și eu o să am familia mea lângă mine, nu am nevoie de ea să am o motivație în plus. Nu mă interesează, să îl șuștină...Nu ai cum să iubești o persoana după o luna jumate. Da, ați fost prieteni 3 ani, dar e altfel iubirea de prieten și alta de iubit. Daca se iubesc, e problema lor. S-au dus la sora Siminei. Sincer, Simina nu ar putea să stea singura cu copilul.
Are nevoie de cineva să o ajute. Deja, am auzit că vor să facă și copil. Mi se pare penibil. Din moment ce a ieșit dintr-o relație, să mai vrei copil...eu nu o să mă mai grăbesc
, a declarat Zănoagă pentru wownews.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.