Alex Bobicioiu, primele dezvăluiri despre relația cu Simina Loica. Cum s-a fotografia fostul concurent de la Puterea Dragostei cu fiul focoasei brunete

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 mai 2022, 11:52

Alex Bobicioiu, adevarul despre relatia cu Simina Loica

Sursa: Instagram

Pentru prima data de cand a izbucnit scandalul divortului dintre Simina si Alex Zanoaga, Alex Bobicioiu a vorbit despre legatura lui cu frumoasa bruneta.

Alex Boboicioiu a acceptat să vorbească pentru prima data pentru emisiunea Online Story despre relația pe care o are cu Simina Loica, fosta partenera de viață a lui Alex Zănoagă. Cei doi vor divorță, iar mulți au speculat că unul dintre motive ar fi relația brunetei cu Alex Bobicioiu. Într-un interviu anterior, Simina Loica a precizat faptul că relația ei cu Zănoagă se deteriorase foarte mult de aproape un an de zile și mereu au fost certuri intre ei, mai mici sau mai mari care au dus la o ruptura definitiva.

Citeste si: "Ce frumoși sunteți!" Dori și Flavius, prima apariție împreună de când au fost eliminați de la Casa Iubirii

Alex Zanoaga, primele declaratii despre relatia lui cu Simina Loica

De aceasta data, a venit rândul lui Alex Bobicioiu să răspundă acuzațiilor conform cărora ar avea o relație cu Simina Loica în timp ce încă mai este soția lui Zănoagă, fost concurent și el într-un sezon Puterea Dragostei.

"Da, chiar și pe pagina mea de Instagram am o poza cu mine și cu Dominic. Îl iubesc foarte mult, mie îmi plac mult copiii. Și tocmai de aceea, am și postat poze cu el de la mare. Suntem prieteni, ne ajutam intre noi. Eu am fost la mare cu alta fata. Simina a fost la mare cu mama ei și cu băiatul. Nu am avut nicio treaba cu ea.
Eu nu stiu ce ne rezerva viitorul, nu stiu daca aș avea o relație cu ea. Este o fata frumoasa, într-adevăr. Nu stiu daca ea ar vrea o relație cu mine. Nu contează ce ar zice lumea daca ar fi ceva. Însă este și Zănoagă la mijloc. Mă da puțin înapoi. Noi suntem în același cerc de prieteni, ne distram la petreceri împreună. Oarecum, s-a enervat și este și orogliul asta de bărbat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex Zanoaga se va bate in cusca cu Alex Bobicioiu

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Simina divorțează de Alex Zănoagă: "Nu mai simțeam nevoia să ne sărutam, să ne îmbrățișam!"

Chiar abia aștept să ajungem în ring. Abia aștept provocarea. Nu mă așteptam să ajungem acolo.  Eu cred că ea vă tine cu amândoi. El este soțul ei, încă. Vedem cine vă lua bătaie. Cu acea fata cu care am fost la mare, am vorbit câteva săptămâni.

Nu postez nimic cu ea pentru că daca nu stiu că e de viitor, nu pun.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.