Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă intră în cușca MMA. Care este, de fapt, miza? Premiul pus în joc este ireal

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 08 mar 2023, 03:25

Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă intră în cușca MMA. Care este, de fapt, miza? Premiul pus în joc este ireal

Sursa: Instagram

Este oficial! Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu se vor duela în cușca MMA. Iată când va avea loc meciul și care este miza.

După ce Simina a anunțat că divorțează de Alex Zănoagă, tânărul a intrat într-un conflict cu fostul lui coleg de la ”Puterea Dragostei”, Alex Bobicioiu, despre care spune că ar avea ceva mai mult cu Simina. Astfel, Zănoagă l-a provocat să intre alături de el în cușca MMA.

Care este miza luptei dintre Zănoagă și Bobicioiu. Cu ce se va alege câștigătorul

Din momentul în care Simina a rămas o femeie liberă și disponibilă, prietenii de odinioară i-au devenit dușmani.

Motivul este acela că Bobicioiu și Simina au început să petreacă din ce în ce ma mult timp împreună, lucru care l-a dus pe Zănoagă cu gândul că între ei ar exista ceva mai mult decât o relație de prietenie. Chiar dacă Bobicioiu a negat că ar forma un cuplu cu cea care încă îi este soție lui Alex Zănoagă, acesta a mai spus că nu știe ce îi va rezerva viitorul.

După ce Zănoagă a auzit cele spus de Bobicioiu, mai ales că acesta îi era prieten și i-a călcat pragul casei de foarte multe ori, a trecut la atac.

Fostul partener al Siminei Loica l-a provocat pe ”adversarul lui în amor” la o luptă adevărată în cușca de MMA. 

Citeste si: Zănoagă a dat cărțile pe față și a dezvăluit de ce l-a provocat la bătaie în cușcă pe Bobicioiu după ce s-a spus că i-ar fi furat-o pe Simina

”Dacă vrea Bobicioiu, că pe mine m-a deranjat că a ajuns la urechile mele, vreau să îl provoc să se bată cu mine  în cușcă, într-o gală MMA. Am zis care e faza, că e orgoliul meu, a fost în casă. Da, poate mai există ceva pentru Simina.  Da, mai există, într-adevăr",   a spus Alex Zănoagă, propunere la care Bobicioiu a răspuns afirmativ, potrivit wowbiz.ro.

Așadar, cel mai așteptat meci al momentului, între cei doi masculi feroce, va avea loc în curând.

”Din casa Băieților, direct în cușca RXF  Primul meci confirmat în cadrul Galei 𝐑𝐗𝐅 𝟒𝟐 îi aduce în ring într-o confruntare de neegalat, pe Alexandru Bobicioiu și Zănoagă Alex. O luptă a orgoliilor între cei doi”, se arată pe pagina oficială RXF.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se zvonește că cei doi ar urma să intre în cușcă la sfârșitul lunii septembrie, până atunci având timp să se antreneze pentru ca finalul să fie cel așteptat de fiecare în parte.

Rămâne de văzut care dintre ei o va cuceri pe Simina, căci miza bătăliei este chiar ea, au spus mai în glumă, mai în serios internauții, care s-au întrecut în comentarii în mediul online.

”Îl rupe Alex Zănoagă”, ”O să-l rupă Bobicioiu ”, ”Simina arbitru”, ”Câștigătorul o ia pe Simina”, sunt reacțiile celor din online, care abia așteaptă să vadă lupta dintre băieții de la ”Puterea Dragostei”, potrivit sursei citate.

Citeste si: De ce Alex Zănoagă nu a depus nici acum actele de divorț. Motivul pentru care Simina Loica nu vrea să meargă la notar

 

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.