Alex Bodi a recunoscut că a plecat după Ema Uta în Mykonos! Afaceristul a spus adevărul despre relația cu Caterina

Autor: Diana Ghita

Alex Bodi a vrut s-o recucerească pe Ema Uta

Sursa: Captură YouTube; Instagram Ema Uta

Invitat recent la podcastul Bursucului, Alex Bodi a povestit că, după despărțirea de Ema Uta, a vizitat-o în Mykonos, acolo unde blondina era în vacanță cu niște prietene.

Deși Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit după ce acesta a acuzat-o că s-ar droga și că l-a înșelat cu alt bărbat, pentru bani, acum milionarul pare mai hotărât ca niciodată să o recâștige pe fosta sa logodnică.

Alex Bodi a plecat după Ema Uta în Mykonos, pentru a o recuceri

După un scurt sejur în Mykonos, cu o bloggeriță din Republica Moldova, pe nume Caterina, afaceristul a părăsit-o rapid pe femeie și s-a întors pe insula grecească, întrucât a aflat că și fosta lui logodnică a plecat în aceeași

destinație în care el a fost cu moldoveanca.

Reîntors pe insulă, Alex Bodi a ales să meargă direct la hotelul unde era cazată Ema Uta, în speranța de a reaprinde flacăra dintre ei. Gestul său nu a trecut neobservat de fanii cuplului, care au observat imediat că cei doi se aflau în aceleași locuri, din imaginile postate pe rețelele sociale.

Citește și: Alex Bodi a recunoscut ce sacrificii a făcut pentru Ema Uta! Afaceristul și-a pus cariera pe plan secund, pentru ea: „Am lăsat de la mine și am preferat să rămân în țară cu ea”

Bursucu: „Pe o scară de la 1 la 10 cât de decis ești să te împaci?”.

Alex Bodi:   „100”.

Bursucu: „V-ați întâlnit recent?”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Alex Bodi:  „M-am dus eu direct la ea la hotel. Eu sunt o persoană foarte impulsivă”.

Bursucu:   „S-a speriat?”.

Alex Bodi:   „Da, se mai sperie, pentru că eu când sunt nervos… îți dai seama, e involuntar.(...) Fata asta nu mi-a zis nici măcar o vorbă de rău”.

Ce simte Alex Bodi pentru Ema Uta

Însă, cu toate acestea, împăcarea nu a fost încă confirmată oficial, dar gestul lui Alex Bodi spune multe despre sentimentele pe care le are pentru Ema Uta. Milionarul a mai recunoscut, în cadrul podcastului, că Ema este sufletul său pereche, iar dorința lui de a o recuceri a fost atât de puternică încât a lăsat în urmă orice resentimente și a plecat în căutarea ei, chiar după ce a încheiat relația cu Caterina.

„Eu nu vreau să o numesc slăbiciune. Eu cred că e sufletul meu pereche pentru că asta e iubirea, frate. Niciodată (n.r. nu mi-a greșit în relație). Ea mi-a arătat că eu pot să strălucesc în întunericul ăsta al meu. Nu contează câte greutăți, câte obstacole se pun sau ce încearcă lumea să facă, să împiedice, să le devieze drumurile, două persoane predestinate nu se vor despărți niciodată, dacă este să fie menit.

Citește și: Ema Uta, cadou de sute de mii de euro de Valentine's Day! Alex Bodi a lăsat-o fără cuvinte

Dacă nu este, atunci se rupe la prima cădere totul. Au fost trei ani între noi, dar a fost foarte intens. Când este ceva și trăiești la intensitate și când trăiești lucrurile în doi ani ca și cum le-ai trăit în prima săptămână, acesta este un lucru foarte mare”,  i-a mai mărturisit Alex Bodi lui Bursucu.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.