Alex Bodi a recunoscut ce sacrificii a făcut pentru Ema Uta! Afaceristul și-a pus cariera pe plan secund, pentru ea: „Am lăsat de la mine și am preferat să rămân în țară cu ea”

Autor: Diana Ghita

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit

Sursa: Instagram Alex Bodi; Instagram Ema Uta

După despărțirea de Ema Uta, Alex Bodi a fost invitat la podcastul moderat de Bursucu. Afaceristul a vrut să-și asume public greșelile care au dus la separare și să clarifice întreaga situație.

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit după ce acesta i-a adus acuzații nefondate precum că ar consuma substanțe interzise sau că ar fi avut relații intime cu un alt bărbat, pentru bani. Însă, ulterior, omul de afaceri a recunoscut că a reacționat la mânie, fără să probeze, înainte, zvonurile care i-au ajuns la urechi.

Ce sacrificii a făcut Alex Bodi pentru Ema Uta

În cadrul podcastului moderat de Bursucu, Bodi a mărturisit că regretă despărțirea de Ema Uta, întrucât au avut o poveste frumoasă de iubire, a fost foarte respectat de către blondină, până în ultima clipă, și au făcut multe sacrificii unul pentru celălalt.

Afaceristul și-a lăsat chiar și cariera pe locul doi, pentru a nu-și neglija iubita, așa că nu a mai plecat din țară, pentru a petrece cât mai mult timp cu ea.

„Am renunțat să mai călătoresc sau să mă mai întâlnesc cu anumite persoane pentru că îmi doream să stau lângă ea și dacă eu plecam sau se nimerea să plec când avea ea cursuri, îți dai seama că ea nu putea să vină cu mine și atunci am lăsat de la mine și am preferat să rămân în țară cu ea”,  a spus Alex Bodi, în cadrul podcastului.

Citește și: Ema Uta a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi! Cum arată inelul care a marcat marele eveniment

Ulterior, Bursucu l-a întrebat: „Îți pare rău, acum, că ai făcut lucrurile astea?”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Însă invitatul său a spus că nu îi pare rău pentru sacrificiile făcute: „Nu, nu regret din astea nimic”.

Ce sacrificii a făcut Ema Uta pentru Alex Bodi

De asemenea, Bodi a subliniat că a făcut toate aceste lucruri pentru a menține o relație cât mai armonioasă cu Ema: „Decât să isc o ceartă sau să fie tensiune când plecam, preferam să întrerup, să amân sau să trimit pe cineva în locul meu”.

În plus, afaceristul a dezvăluit că și fosta lui iubită a făcut numeroase compromisuri pe parcursul relației lor, ceea ce a apreciat foarte mult la ea.

Citește și: Cum își crește Alex Bodi fiicele: „Nu am avut posibilități”. Afaceristul vrea ca și fetele lui să afle ce înseamnă modestia

„Și ea a făcut sacrificii pentru mine, ca să nu fiu ipocrit, adică și ea putea să plece de multe ori în America sau o chema lumea să machieze în alte părți și nu pleca, din cauza

mea, chiar dacă nu-mi zicea știam sau aflam după”,  a mărturisit Alex Bodi.