Alex Bodi a vorbit despre copilul cu Ema Uta, imediat după despărțire: „E o binecuvântare”. Cum vrea s-o recucerească pe frumoasa make-up artistă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 sep 2024, 12:51

Alex Bodi regretă despărțirea de Ema Uta.

Sursa: Instagram: Alex Bodi/ Ema Uta

Într-o nouă ediție incendiară a emisiunii ”Follow us”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au dezbătut subiectele zilei. Iată ce dezvăluiri au făcut cele două în legătură cu relația dintre Alex Bodi și Ema Uta!

După ce a dat de pământ cu Ema Uta, în cadrul unui live făcut pe o rețea socială, Alex Bodi regretă despărțirea de make-up artistă și vrea să o recucerească. Nu doar atât, afaceristul și-ar dori și copii cu aceasta.

Citește și: La ce ore și în ce zile va fi difuzată emisiunea „Follow us!”, la Kanal D. Cum o puteți urmări live, online, pe kanald.ro

Alex Bodi regretă despărțirea de Ema Uta

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au dezvăluit în cadrul emisiunii ”Follow us” de la Kanal D, faptul că Alex Bodi este gata să o recucerească pe Ema Uta. În ciuda acuzațiilor și a vorbelor urâte, afaceristul și-ar fi dat seama că make-up artista este femeia potrivită pentru el și că totul ar fi fost spus la nervi.

În cadrul unui interviu pentru Cancan, Alex Bodi a susținut faptul că își dorește să se împace cu Ema Uta și că tot ce a spus despre ea sunt doar minciuni spuse la nervi. Afaceristul regretă enorm, însă crede în continuare într-o posibilă împăcare.

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a plecat după Ema Uta în Mykonos! Afaceristul a spus adevărul despre relația cu Caterina

”Am scos niște minciuni și niște prostii, care nu trebuiau niciodată și nu aveau legătură cu ea. Chiar nu trebuie să le spun. Acesta a fost un lucru care a afectat-o foarte mult și e de înțeles. Nu a fost o chestie de instinct, au fost niște instigări și niște provocări, care da, m-au făcut să recurg totala tipic mie.  Logic că îmi pare rău, dar la fel cum am făcut niște greșeli, la fel e posibil să le pot îndrepta.

Bine, am încercat să le îndrept, dar încă tind să cred că mai trebuie făcute niște lucruri. Chiar îmi pare rău că s-a ajuns aici.”, a spus Alex Bodi, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Afaceristul își dorește copii cu Ema Uta

Tot în cadrul emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezvăluit faptul că Alex Bodi își dorește și copii cu Ema Uta, dorința lui fiind aceea de a mai avea doi băieți. Cele două prezentatoare sunt de părere că Ema Uta și Alex Bodi ar face copii frumoși, asemenea lor.

Ilinca Vandici: Eu cred că ar ieși copii foarte frumoși din acest cuplu.

Alex Bodi a spus că Ema Uta este oaza lui de liniște și de pace.

Citește și: Alex Bodi a recunoscut ce sacrificii a făcut pentru Ema Uta! Afaceristul și-a pus cariera pe plan secund, pentru ea: „Am lăsat de la mine și am preferat să rămân în țară cu ea”

În cadrul unui interviu, Alex Bodi a mărturisit că-și dorește doi băieți și că o vedea pe Ema Uta mama copiilor săi. Afaceristul este de părere că un copil este oricând o binecuvântare.

”M-aș vedea tată și pentru a patru oară! Da, mi-aș fi dorit copil cu Ema! Aș vrea doi băieți! Și unul ar fi bun, dar aș vrea doi! Până la urma urmei, un copil e o binecuvântare. Când am avut fetele, speram să fie băieți, dar, crede-mă, acum nici nu mi-ar trece prin cap să schimb asta!”, a mai spus acesta pentru Cancan.

Aici puteți urmări momentul din cadrul emisiunii ”Follow us”: