Alex Bodi este mai fericit ca niciodată alături de actuala lui parteneră! Afaceristul este îndrăgostit nebunește

Autor: Lavinia Medrea

Alex Bodi este mai fericit ca niciodată alături de actuala lui parteneră! Afaceristul este îndrăgostit nebunește

Sursa: Instagram Alex Bodi

Toată lumea știe că afaceristul Alex Bodi s-a împăcat cu fosta lui iubită. Și nu doar că s-a reîntors la femeia visurilor lui, ba chiar este mult mai îndrăgostit decât a fost la început!

Nu mai este un secret că Alex Bodi s-a împăcat cu fosta lui iubită, Ema Uta, motiv pentru care îi arată mult mai mult decât înainte cât este de îndrăgostit de ea. Afaceristul a fost surprins fiind foarte afectuos față de partenera lui, în public.

Alex Bodi este mai îndrăgostit ca niciodată

De ceva timp, Alex Bodi și-a ascultat inima și a decis să mai dea o șansă iubirii dintre el și fosta lui parteneră, de meserie make-up artistă.

Celebrul afacerist este, se pare, în culmea fericirii.

Citeste si: Alex Bodi, adevărul despre Daria! Cum a reușit să o recucerească pe iubita sa! "Îmi doresc să mă însor! Îmi mai doresc copii" Iată ce mărturisiri a făcut celebrul afacerist!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex Bodi și fosta lui iubită s-au întors unul la celălalt acum două săptămâni, motiv pentru care afaceristul radiază de fericire în preajma alesei inimii lui oriunde s-ar afla. O ține de mână, o sărută și o îmbrățișează ori de câte ori simte și are ocazia, arătând o afecțiune care nu s-a mai văzut la el până acum.

Alex Bodi și-a făcut relația publică 

Se știe că omul de afaceri are un trecut tumultos și controversat, și deși a avut relații cu numeroase femei și a trăit diferite povești de dragoste, au fost foarte puține

momentele în care Alex Bodi a fost cu adevărat fericit.

Citeste si: ADEVARATUL motiv pentru care Alex Bodi isi face injectii cu steroizi! A spus tot adevarul: "Vreau sa se stie ca totul e calculat in viata..."

Afaceristul Alex Bodi a recunoscut totul și a făcut publică relația pe are o are cu femeia vieții lui, impresionând pe toată lumea cu pozele din vacanța romantică în care a fost cu partenera lui.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.