Alex de la "Puterea dragostei", mesaj emotionant de la fratele lui mai mare! Iata cat de mult seamana cei doi frati!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Desi si-a sarbatorit ziua de nastere departe de familie, Alex de la "Puterea dragostei" a fost coplesit de urarile celor dragi.

Inca de la intrarea sa in emisiune, Alex s-a remarcat prin discretie, fiind unul dintre concurentii cei mai tacuti, care a incercat sa isi pastreze calmul pe cat posibil. La un moment dat insa si-a pierdut cumpatul dupa ce a fost enervat de Bogdan Mocanu, cu care a avut o altercatie destul de urata, insa lucrurile au reusit sa se redreseze.

Desi au avut multe momente in care au ajuns sa se certe la cutite si sa isi arunce vorbe grele, concurentii de la "Puterea dragostei" au reusit mereu sa depaseasca certurile si sa revina la ganduri mai

bune si pasnice.

Baietii au legat prietenii adevarate si au incercat mereu sa se sprijine reciproc in toate demersurile si strategiile pe care le-au pus la cale fie pentru cucerirea unei fete, fie pentru propriile lor strategii din emisiune.


De curand, concurentii au pus la cale o surpriza pentru a marca ziua de nastere a lui Alex. Sarbatoritul a fost luat prin surprindere de colegii si amicii sai, care i-au cantat "La multi ani", chiar in camera de hotel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Alex a primit urari calduroase si din partea familiei sale, acesta a fost urat si de fratele lui, George, care a tinut sa il felicite de ziua lui de nastere, printr-un
mesaj emotionant.

"La multi ani, little bro! Iti doresc sa ti indeplinesti toate dorintele, sa faci ceea ce ti place, sa fii fericit! Sunt si voi fi mereu alaturi de tine. I've got your back!", a scris fratele lui Alex.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.