Alex este încolțit din toate părțile. Emanuel a reacționat dur: ”Moderează tonul, nu ești șeful aici” Noi evenimente pline de suspans vor avea loc într-o nouă ediție Casa Iubirii, luni, 19 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 dec 2022, 20:12

Alex este încolțit din toate părțile

Sursa: Captură KANAL D

Alex, unul dintre cei mai noi concurenți din Casa Iubirii, este încolțit de băieți, după ce și-a spus propria opinie despre ieșirea fetelor în club.

Săptămâna începe promițător în Casa Iubirii, Alex este vizat de băieții din casa, după ce și-a dat cu părerea despre o situație ce are legătură cu fetele. Emanuel își iese din minți și face o serie de declarații menite să-l pună la punct pe concurent.

Alex și Emanuel sunt la cuțite

Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii, Alex și Emanuel își aruncă vorbe grele.

Ce au cei doi concurenți de împărțit?

Emanuel: Am o singură întrebare.

Alex: Bă, ai insinuat ceva, lasă ai pus tu de la tine.

Emanuel: Ce am insinuat?

Tensiunile dintre cei doi nu par să se amelioreze și declarațiile acide continuă:

Emanuel: Alex, poți să moderezi tonul, nu ești șeful aici, suntem toți la fel.

Citește și: Natalia și Andreea, ceartă aprigă în Casa iubirii! „Nu țipa la mine! Nu-mi băga mâna în față!” Aflați ce se va întâmpla între cele două concurente, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca este de părere că explicațiile lui Alex aveau sens, însă felul în care le-a spus nu l-a pus într-o postură tocmai bună, fiind cam agresiv.

”Eu am mers de atâtea ori în cluburi și nu am agățat pe nimeni”, a spus Alex acid.

Emanuel încearcă să-i explice că felul în care gândește nu este tocmai adecvat și trebuie să înțeleagă anumite aspecte.

”Alex, când este o fată atrăgătoare care arată bine și vine un băiat și stă acolo, ea este sub influența alcoolului sau ceva, știi ce se întâmplă”, a

spus Emanuel, enervat la culme de spusele lui Alex.

Claudia a ajuns la concluzia că Alex nu vrea o relație serioasă cu ea, ci vrea cu totul altceva, moment în care Sorin a intervenit și a mărturisit că este normal ca el să încerce și depinde de ea cât de repede cedează.

Urmăriți o nou ediție Casa Iubirii, luni, 19 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Ionuț și-a pierdut complet încrederea în Larisa: ”Mă sâcâie pe creier când aud îmi cer scuze, îmi pare rău, nu mai ies” Larisa izbucnește în lacrimi. Aflați deznodământul final, duminică, 18 decembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D