Alex, fostul concurent de la "Puterea dragostei", s-a intors la vechea sa iubire! Iata cu cine a fost surprins carismaticul tanar, la scurt timp de la plecarea sa din emisiune!

Autor: D.I.
Actualizat: 10 dec 2019, 13:13
video Foto(6)

Alex a fost unul dintre cei mai pasnici, educati si echilibrati concurenti de la "Puterea dragostei".

In cadrul celei mai recente Gale "Puterea dragostei", Alex a parasit emisiunea, in urma voturilor primite din partea fetelor din casa.
Livian și Roxana au fost desemnati favoriții săptămânii, așa că au așteptat cu sufletul la gură să vadă cine a câștigat premiul de 1500 de euro. În cele din urmă, Roxana a fost declarată favorita săptămânii și a câștigat premiul mult ravnit.


Astfel, cel care a părăsit casa "Puterea dragostei" a fost Alex, care abia sosise și care se apropiase de Ella si a sperat pana in ultima clipa ca aceasta il va da
uitarii pe Jador si va incerca o relatie alaturi de el.
Aparent impacat cu situatia sa, Alex si-a luat ramas bun de la colegii sai, exprimandu-si parerea de rau ca pleaca atat de rapid din casa "Puterea dragostei". Alex a cântat "My way" la plecare, fiind, de altfel, artist, la fel ca și Jador.


La scurt timp de la revenirea sa in tara, Alex a tinut sa le transmita sustinatorilor sai din mediul virtual un scurt mesaj de multumire, pentru toata caldura si afectiunea de care au dat dovada in perioada in care acesta s-a
aflat in cadrul emisiunii "Puterea dragostei". 

"Vreau sa mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase primite și pentru susținerea acordata. Va pup pe toți și promit ca o sa vin cu surprize foarte frumoase pentru voi în viitorul apropiat!"

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvaluiri socante la adresa Denisei de la "Puterea dragostei"! Concurenta a fost acuzata ca a ajuns in Londra pentru a face avort! Iata cum a reactionat Iancu si ce masuri va lua Livian!

Citeste si: Mariana arunca bomba! Andreea Pirui are un iubit in afara emisiunii! "Pirui mi-a zis ca: asta e David iubitul meu, Roxana e cu Turcu de cinci luni..." Afla cum va reactiona Andreea, MARTI, de la ora 17:00, la Kanal D

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex, fostul concurent de la "Puterea dragostei", s-a intors la vechea sa iubire!

De curand, Alex a publicat pe contul lui de socializare o imagine, in care apare alaturi o buna prietena, din sala de fitness. Tanarul a dat de inteles ca a revenit la marea sa pasiune, fitness-ul, dupa perioada de pauza, petrecuta in Istanbul.

"Inapoi in sala de forta!#friendship #fitness #bodybuilding #gym #goal", a scris Alex.

Citeste si: Mai multi concurenti din casa "Puterea dragostei" au incalcat regulamentul emisiunii! Iata cine sunt cei care s-au intalnit, pe ascuns, in afara orelor de filmare!

Citeste si: Se confima SARCINA? Bianca a postat primele imagini cu BURTICA! Uite cat de mult a crescut