Alex, noul concurent din Casa iubirii, i-a furat Claudiei un sărut! „Mă simt aiurea! Mă simt atrasă de el, dar nu voiam să se întâmple!” Iată cum a reacționat tânăra, la scurt timp după sărutul neașteptat!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 14 sep 2023, 08:00

Alex nu pierde deloc timpul si decide sa o sărute pe Claudia

Sursa: Captură KANAL D

Momente romantice în Casa iubirii, Alex o sărută pe Claudia, în ciuda faptului că aceștia încă se află în perioada de cunoaștere și tatonări.

În cea mai recentă Gală a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de o mare surpriză în clipă în care Andreea Mantea i-a anunțat că nu va fi nimeni eliminat. În cele din urmă, Sorin a fost desemnat Favoritul Săptămânii și câștigătorul premiului de 5000 de lei, spre marea surprindere a tuturor concurenților. De departe, cea care s-a întristat a fost Bianca, deoarece spera să fie o Gală eliminatorie și ea să fie cea care să plece acasă, însă planul i-a fost dat peste cap.

Săptămâna a început în debutat cu noi tensiuni în Casa băieților, acolo unde s-a iscat o ceartă aprigă între Radu și Emanuel. În ediția de miercuri, Ionuț a fost surprins în ipostaze destul de apropiate cu Natalia, iar Larisa a explodat de furie și gelozie. Și tot astăzi, Alex, noul concurent a sărutat-o brusc pe Claudia, după ce această fusese în vizită în casa băieților.

Alex, noul concurent din Casa iubirii, i-a furat Claudiei un sărut! „Mă simt aiurea! Mă simt atrasă de el, dar nu voiam să se întâmple!”

Alex, tânărul care a intrat recent în Casa iubirii pentru a-și cauta jumătatea, se află de câteva zile în cunoaștere cu frumoasa blondină, Claudia, care și ea la rândul ei a pășit recent în emisiune. Tineri, frumoși, carismatici, Alex și Claudia au început să se apropie din ce în ce mai mult, spre surprinderea tuturor deoarece tânărul declarase inițial că a venit pentru a o cunoaște mai bine pe Bianca, iar apoi a încercat să se apropie de Anca.

În ediția de astăzi, Natalia și Claudia au mers în vizită în casa băieților, acolo unde au fiecare a socializat cu băieții și au încercat să ii cunoască mai bine. Cei care s-au apropiat neașteptat de mult au fost Claudia și Alex, care simt de câteva zile o atracție reciprocă însă până acum nu au îndrăznit niciunul să facă mai mulți pași către celălalt.

Astăzi, însă, după șederea în casa băieților, Natalia și Claudia au fost nevoite să se retragă în casa fetelor și cel care a decis să le conducă pe cele două a fost Alex, care în cele din urmă, și-a luat inima în dinți și i-a furat un sărut Claudiei. Deși nu se aștepta la un asemenea gest atât de devreme, tinerei nu i-a displăcut deloc. Dimpotrivă, aceasta l-a sărutat pe admiratorul ei cu aceeași pasiune, semn că si ea se simte atrasă de chipeșul Alex.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ajunsă în casa fetelor, Claudia le-a povestiți colegelor sale prin ce emoții a trecut în clipă în care Alex a sărutat-o brusc.

Întrebată ce anume a simțit în acel moment, tânăra a mărturisit că nu se aștepta să se întâmple atât de repede ci speră că vor face pași mici pentru a se putea cunoaște mai bine mai întâi și abia apoi să urmeze și clipele romantice.

Citește și: Bogdan, Natalia și Claudia, subiect de discuție în ”Casa Iubirii”. Ionuț face o remarcă dură la adresa noului concurent:”Zici că e ca nuca în perete”

Citește și: Apropiere neașteptată în Casa Iubirii. Ionuț și Natalia au fost surprinși ținându-se de mână. Cum a reacționat Larisa? Aflați miercuri, 14 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D