Alex Pițurcă și Cristina Ich și-au spus „adio”! Fotomodelul susține că n-ar fi făcut un copil cu fostul fotbalist dacă l-ar fi cunoscut cu adevărat: „Dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 iul 2023, 02:05

Fotomodelul susține că n-ar fi făcut un copil cu fostul fotbalist dacă l-ar fi cunoscut cu adevărar

Sursa: Facebook Alex Pițurcă/Instagram Cristina Ich - colaj Kanal D

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au despărțit. Fotomodelul este cea care a anunțat că este liberă și fericită pe Instagram.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel, pe Noah, singurul motiv pentru care cei doi au rămas împreună atât de mult timp.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a transmis Cristina Ich, pe Instagram.

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au despărțit. Influencerița este fericită

Acum ceva timp, în cadrul unui podcast, Cristina Ich a explicat cum decurge relația cu Alex Pițurcă, susținând că, dacă nu ar fi fost Noah în viața lor, l-ar fi părăsit de mult timp.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam.

Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cristina Ich, despre relația cu Alex Pițurcă: "Ne certăm din orice"

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a povestit Cristina Ich.

Cristina Ich știa că Alex Pițurcă nu era „ușă de biserică”

Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte.

Știam ce mi-am luat!

Citeste si: Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin! Cum o cheamă acum pe iubita lui Alex Pițurcă

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil.

Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!”, a mărturisit Cristina Ich, acum ceva timp, în podscast-ul lui Radu Țibulcă.