Alex și Irina, foștii concurenți din Casa Iubirii, au fost surprinși împreună în club! Care este relația dintre cei doi

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 ian 2024, 15:05

Alex și Irina, foștii concurenți din Casa Iubirii, au fost surprinși împreună în club! Care este relația dintre cei doi

Sursa: Irina/Alex Vințan Instagram

După finala sezonului 2 din Casa Iubirii, care și-a desemnat câștigătorii, foștii concurenți dau petreceri de zile mari. Recent, doi dintre aceștia au fost surprinși împreună în club, alături de gașcă.

Irina și Alex au fost concurenți în Casa Iubirii sezonul 2, unde au format chiar și un cuplu. Din păcate, relația dintre cei doi nu a mai funcționat după ce Alex a fost eliminat, cei doi constatând că existau multe motive care stăteau în calea fericirii lor.

Irina și Alex, împreună în club, alături de alți foști concurenți

Vineri seară, foștii concurenți din Casa Iubirii sezonul 2 s-au reunit la un renumit club din Capitală și au petrecut până în zori.

Irina a surprins toate momentele și le-a împărtășit pe pagina sa de Instagram, în secțiunea story.

De ce nu ar putea funcționa relația dintre Irina și Alex

Irina și Alexandru au discutat sincer despre eliminarea lor din casă și au abordat, de asemenea, posibilitatea unei relații. Reacțiile lui Irina l-au surprins pe Alexandru.

Cei doi participanți ai emisiunii "Casa Iubirii" au fost invitați în cadrul emisiunii "Culisele Iubirii", unde au vorbit deschis sentimentele lor. Chiar dacă au avut momente frumoase în timpul șederii lor în casă, relația dintre ei se dovedește a fi una imposibilă. Contrar așteptărilor multora, care credeau că Alexandru și Irina ar încerca să dezvolte o relație după eliminarea lor din emisiune, cei doi se confruntă cu o iubire imposibilă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cei doi foști concurenți susțin că principala problemă este distanța considerabilă dintre ei, mai ales că Irina locuiește în Republica Moldova.

Citește și: Patrick și Virginia, prima cină romantică în Casa iubirii! Concurentul a dat cărțile pe față și a făcut mărturisiri uluitoare! “Îmi stârnești foarte mare interes!”

Vai de capul meu, dacă până în București fac opt ore, dar până la Chișinău. Eu nu aș putea, eu dacă mă cert, dacă vreau să o ating, să o simt aproape. Eu sunt genul care vreau s-o știu lângă mine și sunt gelos”, a mărturisit Alexandru în cadrul emisiunii ” Culisele Iubirii ”.

După ce a părăsit emisiunea "Casa Iubirii", Irina și-a arătat interesul față de Patrick.

Cei doi au participat la diverse provocări pe TikTok, iar Irina și-a exprimat dorința de a-l întâlni pe Patrick în viața reală. Această situație a generat un sentiment ușor de gelozie din partea lui Alexandru. Irina afirmă că nu l-a întâlnit niciodată pe Patrick față în față și se întreabă cu cine ar avea o conexiune mai puternică, cu el sau cu Alexandru. Deși ar fi încântată să-l cunoască pe Patrick personal, nu este sigură dacă sentimentele ar fi reciproce.

Aveam așa o mică gelozie, invidie, dar cam atât. Mă bucuram pentru ei, pentru ea, dacă era să fie ”, a mai spus Alexandru. Fostul concurent nu ar fi deranjat dacă ar ieși la o întâlnire cu Irina și Patrick.