Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! Primele declarații: "Te iubesc până dincolo de moarte"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 14 dec 2021, 14:14
Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia!
Sursa: Facebook

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi se iubesc nespus de mult de 8 ani, iar acum au decis să facă marele pas.

După ani întregi de relație, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, mama copiilor lui. Cântărețul a făcut marele anunț în mediul online și tot acolo a arătat poza cu inelul pe care artista îl poartă deja pe deget.

Citeste si: Alex Velea, dezvaluiri tulburatoare despre trecutul trist al lui Zanni! "Cred ca parintii lui il vad si le pare rau ca l-au lasat in urma"

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! 

În urmă cu câteva ore, Alex Velea a postat pe Instagram și pe Facebook o imagine cu Antonia care poartă pe degetul inelar o bijuterie impresionantă, cu piatră galbenă. E chiar inelul de logodnă. A cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat.

"A zis DA! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte", a scris Alex Velea în mediul online.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)

Frumoasa Antonia a reacționat la această postare pe Instagram cu mai multe emoticoane care sugerează emoție, dar și un mesaj: "Daaaaaaaaaa o mie de ori!"

Cei doi artițti au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim, iar cântăreața mai are o fetiță, pe Maya, din prima căsnicie. 

Citeste si: EXCLUSIV! Alex Velea, DECLARATII IN PREMIERA dupa ce Zanni a castigat Survivor Romania 2021. Ce va face FAIMOSUL cu banii imediat ce va ajunge in tara

Într-un interviu recent, Alex Velea a făcut dezvăluiri despre relația de opt ani cu Antonia, a recunoscut că acum iubirea lor e mai mare ca niciodată. Au trecut însă prin clipe dureroase pe care nu le vor uita.

"Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri.

Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții", a declarat Alex Velea în cadrul unei emisiuni TV.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.