Alex Velea a crezut ca nu vede bine. Asemanarea izbitoare dintre Antonia si Iuliana de la “Bravo, ai stil! All Stars” Uite pozele in care zici ca sunt surori

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Lili Lascar
Actualizat: 08 mai 2018, 16:01

Iuliana de la “Bravo, ai stil!” seamana bine cu Antonia.

Antonia este una dintre cele mai frumoase romance, daca nu chiar cea mai frumoasa, dupa cum spun multi. Chipul angelic, trasaturile dulci, privirea "verde" si corpul fara cusur o situeaza pe indragita artista aproape de perfectiune din punct de vedere al aspectului fizic. 

"Ce norocos e Alex Velea!", zic domnii, printre dinti, cu invidie.  Ei bine, reprezentantii sexului tare ar trebui sa stie ca, si pe platourile de filmare, Alex isi aduce in permanenta aminte de superba lui partenera de viata.

De ce? Telespectatorii pasionati de moda ar trebui sa stie ce raspuns sa dea la aceasta intrebare.  Fanii fashion show-ului "Bravo, ai stil!" au observat, cu siguranta, asemanarea izbitoare dintre Antonia si Iuliana. 

Iar cele doua nu au in comun doar trasaturile fizice ci si cateva de personalitate. Concurenta emisiunii de la Kanal D este, aidoma cantaretei, ambitioasa, hotarata si populara in randul tinerilor.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.